Pt 12 bucati
-12 oua
-50 ml ulei
-300 g carne tocata
-2 cartofi fierti
-1 lingura rasa cu verdeatza tocata marunt(marar, patrunjel)
-1 lingura mustar
-sare, piper, un ou crud
-2 linguri faina
-50 g pesmet
Mod de preparare
1. Ouale se pun la fiert si se lasa 10 minute, cartofii se paseaza pana se obtine o pasta omogena, apoi se amesteca cu carnea tocata mustarul si verdeatza.Se condimenteaza cu sare si piper, se pun pe o folie transparenta si se import in 12 gramajoare.
2. Se curata ouale de coaja si se cu compozitia mai sus mentionata. Crochetele gata modelate se dau prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.
3. Intr-o tigaie cu ulei incins se prajesc crochetele, apoi se lasa la scurs pe un servetel de hartie. Se servasc ca atare sau cu diverse garnituri si salate.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Alisa Roteliuc (tzutz_mic)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă