Ingrediente:
- 2 cani apa
- 1/2 cana unt
- putina sare
- o cana faina
- 3 oua
- ulei pentru prajit
- miere
- scortisoara
Mod de preparare
Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cand incepe sa fiarba, se pune faina incet si se amesteca incontinu, pana se ingroasa. Se da la o parte, se lasa cateva minute sa se raceasca, dupa care se adauga ouale, unul cate unul, amestecand incontinuu.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se incepe sa se puna cate o lingura plina din compozitie la prajit. Se prajesc uniform la temperatura normala-medie-pana se fac aurii-maronii.
Se scot, se asaza pe platou, se pune miere deasupra si scortisoara.
Se servesc calde sau reci.
Pofta buna!
O reteta propusa de Teodora Arhip (t_arhip)
Gogosi grecesti Loukoumades

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?