Ingrediente:
- 2 cani apa
- 1/2 cana unt
- putina sare
- o cana faina
- 3 oua
- ulei pentru prajit
- miere
- scortisoara
Mod de preparare
Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cand incepe sa fiarba, se pune faina incet si se amesteca incontinu, pana se ingroasa. Se da la o parte, se lasa cateva minute sa se raceasca, dupa care se adauga ouale, unul cate unul, amestecand incontinuu.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se incepe sa se puna cate o lingura plina din compozitie la prajit. Se prajesc uniform la temperatura normala-medie-pana se fac aurii-maronii.
Se scot, se asaza pe platou, se pune miere deasupra si scortisoara.
Se servesc calde sau reci.
Pofta buna!
O reteta propusa de Teodora Arhip (t_arhip)
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.