Ingrediente:
- o jumatate kg piept de pui
- 800 g conopida fiarta in apa cu sare
- 2 oua
- 200 g cascaval ras
- 200 g smantana
- 2 cepe mari
- o legãtura mare de marar verde
- 2 linguri de ulei
- sare, piper
Mod de preparare
Se taie ceapa marunt ºi se pune la cãlit in ulei. Dupã 2-3 minute se adaugã carnea tocatã, sare ºi piper ºi se lasã pe foc, amestecand continuu, pana isi schimbã carnea culoarea. Se stinge focul ºi se adaugã peste carne mãrarul tocat, amestecandu-l in compozitie.
Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune conopida desfacuta in buchete
le. Deasupra se pune uniform carnea calita cu ceapa. Se bat ouale cu smantana si se amesteca cu cascavalul ras. Se toarna in tava uniform ºi se da tava la cuptor, la foc mediu, cca. 45 minute, pana se rumeneste.
Pofta buna!
O reteta propusa de Dorina (personal)
5 Salate rapide, de sezon

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?