Ingrediente:
- o jumatate kg piept de pui
- 800 g conopida fiarta in apa cu sare
- 2 oua
- 200 g cascaval ras
- 200 g smantana
- 2 cepe mari
- o leg�tura mare de marar verde
- 2 linguri de ulei
- sare, piper
Mod de preparare
Se taie ceapa marunt �i se pune la c�lit in ulei. Dup� 2-3 minute se adaug� carnea tocat�, sare �i piper �i se las� pe foc, amestecand continuu, pana isi schimb� carnea culoarea. Se stinge focul �i se adaug� peste carne m�rarul tocat, amestecandu-l in compozitie.
Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune conopida desfacuta in buchete
le. Deasupra se pune uniform carnea calita cu ceapa. Se bat ouale cu smantana si se amesteca cu cascavalul ras. Se toarna in tava uniform �i se da tava la cuptor, la foc mediu, cca. 45 minute, pana se rumeneste.
Pofta buna!
O reteta propusa de Dorina (personal)
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei