IN ACEST ARTICOL:
O reteta de piept de pui cu conopida.

Ingrediente:

- o jumatate kg piept de pui
- 800 g conopida fiarta in apa cu sare
- 2 oua
- 200 g cascaval ras
- 200 g smantana
- 2 cepe mari
- o leg�tura mare de marar verde
- 2 linguri de ulei
- sare, piper

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt �i se pune la c�lit in ulei. Dup� 2-3 minute se adaug� carnea tocat�, sare �i piper �i se las� pe foc, amestecand continuu, pana isi schimb� carnea culoarea. Se stinge focul �i se adaug� peste carne m�rarul tocat, amestecandu-l in compozitie.
Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune conopida desfacuta in buchete

le. Deasupra se pune uniform carnea calita cu ceapa. Se bat ouale cu smantana si se amesteca cu cascavalul ras. Se toarna in tava uniform �i se da tava la cuptor, la foc mediu, cca. 45 minute, pana se rumeneste.
Pofta buna!

O reteta propusa de Dorina (personal)


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri