Ingrediente:
- o jumatate kg piept de pui
- 800 g conopida fiarta in apa cu sare
- 2 oua
- 200 g cascaval ras
- 200 g smantana
- 2 cepe mari
- o leg�tura mare de marar verde
- 2 linguri de ulei
- sare, piper
Mod de preparare
Se taie ceapa marunt �i se pune la c�lit in ulei. Dup� 2-3 minute se adaug� carnea tocat�, sare �i piper �i se las� pe foc, amestecand continuu, pana isi schimb� carnea culoarea. Se stinge focul �i se adaug� peste carne m�rarul tocat, amestecandu-l in compozitie.
Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune conopida desfacuta in buchete
le. Deasupra se pune uniform carnea calita cu ceapa. Se bat ouale cu smantana si se amesteca cu cascavalul ras. Se toarna in tava uniform �i se da tava la cuptor, la foc mediu, cca. 45 minute, pana se rumeneste.
Pofta buna!
O reteta propusa de Dorina (personal)
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă