Piept de pui cu conopida

12:10, 25 Octombrie 2007 publicat în Retete culinare

O reteta de piept de pui cu conopida.

Ingrediente:

- o jumatate kg piept de pui
- 800 g conopida fiarta in apa cu sare
- 2 oua
- 200 g cascaval ras
- 200 g smantana
- 2 cepe mari
- o legãtura mare de marar verde
- 2 linguri de ulei
- sare, piper

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt ºi se pune la cãlit in ulei. Dupã 2-3 minute se adaugã carnea tocatã, sare ºi piper ºi se lasã pe foc, amestecand continuu, pana isi schimbã carnea culoarea. Se stinge focul ºi se adaugã peste carne mãrarul tocat, amestecandu-l in compozitie.
Intr-o tava unsa cu putin ulei se pune conopida desfacuta in buchete

le. Deasupra se pune uniform carnea calita cu ceapa. Se bat ouale cu smantana si se amesteca cu cascavalul ras. Se toarna in tava uniform ºi se da tava la cuptor, la foc mediu, cca. 45 minute, pana se rumeneste.
Pofta buna!

O reteta propusa de Dorina (personal)

Citeste si:
5 Salate rapide, de sezon
5 Salate rapide, de sezon


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri