Ingrediente
- 2 kg mere
- 6 linguri zahar
- 3 oua
- 3 linguri faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- un pachet mic de frisca lichida Hulala
Mod de preparare
Merele se curata de coaja si samburi, se taie jumatati si sferturi . Se ard 3 linguri de zahar si peste se aseaza merele intai jumatatile si apoi sferturile .Deasupra se pun cateva bucatele de margarina . Se dau la cuptor la foc mic 30-35 minute.
Separat se bat ouale cu zaharul si se adauga faina si praful de copt in ploaie. Se pune blatul peste mere si se mai lasa 20 minute. Se lasa la racit apoi se rastoarna si se decoreaza cu frisca. Daca merele nu au fost zemoase se poate insiropa inainte de rasturnare cu zeama de compot .
Pofta buna !
O reteta propusa de: Gabriela Nita
Tort rapid de mere
Vizionare placuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară