- 1kg castraveti cornison sau nu;
- o galetusa de un l de iaurt;
- 2 catei de usturoi;
- menta proaspata (de preferat);
- sare dupa gust.
Mod de preparare
Daca se folosesc castravetii cornison se taie cubulete foarte mici(cei lungi se curata neaparat, pentru ca nu sunt la fel de gustosi ca cei cornison).
Se pun intr un castron de marime mai mare, unde se adauga iaurtul, usturoiul pisat foarte bine, sare dupa gust si menta taiata foarte fin.
Se amesteca aceasta compozitie delicioasa cca 2/3 min. Se pune la frigider pentru ca aceasta salata e mult mai gustoasa rece. Se poate servi ca atare la pranz sau seara, sau langa un alt fel de mancare.
Va urez din suflet : Pofta buna!
O reteta propusa de Nicole Hantas
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili