- 1kg castraveti cornison sau nu;
- o galetusa de un l de iaurt;
- 2 catei de usturoi;
- menta proaspata (de preferat);
- sare dupa gust.
Mod de preparare
Daca se folosesc castravetii cornison se taie cubulete foarte mici(cei lungi se curata neaparat, pentru ca nu sunt la fel de gustosi ca cei cornison).
Se pun intr un castron de marime mai mare, unde se adauga iaurtul, usturoiul pisat foarte bine, sare dupa gust si menta taiata foarte fin.
Se amesteca aceasta compozitie delicioasa cca 2/3 min. Se pune la frigider pentru ca aceasta salata e mult mai gustoasa rece. Se poate servi ca atare la pranz sau seara, sau langa un alt fel de mancare.
Va urez din suflet : Pofta buna!
O reteta propusa de Nicole Hantas
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!