O salata cu ton care sigur va poate impresiona.

Ingrediente

  • o conserva cu ton
  • 3 oua fierte
  • o legatura de ceapa verde
  • 4 rosii
  • 2 capatani de salata verde
  • 3 linguri cu ulei de masline
  • o lamaie

Mod de preparare

Salata se spala si se taie bucati potrivite. Ceapa verde se taie rondele, iar rosiile - felii. Ouale fierte se taie in cubulete mici. Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca usor cu celelalte ingrediente.

Salata se stropeste cu ulei de masline si sucul unei lamai, apoi se sareaza, dupa gust.

Se poate si asa: In loc de ulei se poate folosi o maioneza usoara, care va da o savoare speciala salatei.

Pofta buna!

O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Salata cu ton.