O reteta foarte delicioasa.

Ingrediente

  • 300 g carne tocata de vita
  • 250 g sunca presata taiata bucatele
  • ulei de masline
  • unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat
  • 750 ml de passata de rosii sau 500 ml de bulion
  • 300 g orez cu bobul mare
  • vegeta

Mod de preparare

Intr-o oala incapatoare de teflon se caleste carnea tocata si sunca presata intr-un amestec de ulei cu unt (jumatate din cantitate ulei-jumatate unt).
Se adauga sare, piper dupa gust, patrunjelul tocat, si cand carnea este calita se adauga sucul de rosii sau bulionul. Cand sosul este gata se adauga orezul, amestecandu-se bine sa nu se prinda.

Separat se fierbe apa si se adauga vegeta, obtinandu-se supa de legume. Din aceasta supa se adauga treptat putin cate putin in orez, amestecand tot timpul, avand grija sa nu se prinda.
Scopul adaugarii treptate a supei de legume este ca orezul sa iasa "al dente", si nu rasfiert.

Se serveste imediat cu parmezan ras.

Pofta buna!


O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina

Retail jobs

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri