Ingrediente
- 400 g broccoli proaspat
- 200 g ciuperci
- 8 rosii mici
- 2 ardei grasi (rosu si verde)
- 1 ceapa rosie mare
- 4 bucati anghinare (conserva)
- 12 masline negre fara samburi
- 200 ml iaurt dietetic
- 1 lingura mustar Dijon
- 1 lingurita zeama de lamaie
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se spala bine broccoli, ciupercile, rosiile, ardeii si ceapa, se taie felii si se aseaza intr-un bol de salata;
Se taie felii anghinarea, maslinele se taie inele si se adauga peste vegetalele din bol.
Iaurtul se omogenizeaza cu mustarul, zeama de lamaie, sarea si piperul, apoi se toarna peste vegetale.
Se amesteca usor, se acopera si se pune la rece 2 ore.
Se scoate bolul din frigider, se adauga rosiile mici taiate in jumatati si se amesteca cu restul ingredientelor.
Pofta buna!
O reteta propusa de : Ardeleanu Lavinia-Alina
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?