Ingrediente
- 1 lingura de ulei de masline
- 1/2 lingurita de piper
- 3 catei usturoi
- 1 punga de fructe de mare
- 2 cani de rosii taiate marunt
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingurita de praf de chili
Mod de preparare
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie la temperatura medie.
Se adauga piperul, fructele de mare si se amesteca timp de 3 minute.
Adaugati rosiile, patrunjelul, usturoiul tocat si praful de chili. Amestecul se caleste pana cand rosiile se vor transforma in sos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!