Ingrediente
- 1 lingura de ulei de masline
- 1/2 lingurita de piper
- 3 catei usturoi
- 1 punga de fructe de mare
- 2 cani de rosii taiate marunt
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingurita de praf de chili
Mod de preparare
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie la temperatura medie.
Se adauga piperul, fructele de mare si se amesteca timp de 3 minute.
Adaugati rosiile, patrunjelul, usturoiul tocat si praful de chili. Amestecul se caleste pana cand rosiile se vor transforma in sos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară