Ingrediente
- 1 lingura de ulei de masline
- 1/2 lingurita de piper
- 3 catei usturoi
- 1 punga de fructe de mare
- 2 cani de rosii taiate marunt
- 1 legatura de patrunjel
- 1 lingurita de praf de chili
Mod de preparare
Se incinge uleiul de masline intr-o tigaie la temperatura medie.
Se adauga piperul, fructele de mare si se amesteca timp de 3 minute.
Adaugati rosiile, patrunjelul, usturoiul tocat si praful de chili. Amestecul se caleste pana cand rosiile se vor transforma in sos.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
Ai grija de FICATUL tau -este cel mai important organ al omului!...

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?