O supa gustoasa si rapid de preparat.
Ingrediente
- conopida medie
- un morcov
- o radacina de patrunjel
- o ceapa mijlocie
- doi ardei
- o rosie
- 2 linguri cu ulei
- o lingura cu faina
- 100 g smantana
- o legatura de patrunjel verde
- sare
Mod de preparare
Se pun 3 litri de apa la fiert intr-o oala mai mare. Cand apa clocoteste, se adauga zarzavatul (minus conopida si rosia) curatat, spalat si dat pe razatoare sau taiat in bucatele mici.
Dupa ce zarzavatul s-a fiert pe jumatate, se adauga rosia taiata foarte marunt si conopida desfacuta in buchetele mici.
Se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie conopida, apoi se drege supa cu faina dezlegata in smantana, se adauga putin ulei, se sareaza, dupa gust, si se mai da intr-un clocot. Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Se poate si asa: E gustoasa si cu niste branza rasa direct in farfurie.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.