O supa gustoasa si rapid de preparat.
Ingrediente
- conopida medie
- un morcov
- o radacina de patrunjel
- o ceapa mijlocie
- doi ardei
- o rosie
- 2 linguri cu ulei
- o lingura cu faina
- 100 g smantana
- o legatura de patrunjel verde
- sare
Mod de preparare
Se pun 3 litri de apa la fiert intr-o oala mai mare. Cand apa clocoteste, se adauga zarzavatul (minus conopida si rosia) curatat, spalat si dat pe razatoare sau taiat in bucatele mici.
Dupa ce zarzavatul s-a fiert pe jumatate, se adauga rosia taiata foarte marunt si conopida desfacuta in buchetele mici.
Se lasa sa fiarba pana cand se inmoaie conopida, apoi se drege supa cu faina dezlegata in smantana, se adauga putin ulei, se sareaza, dupa gust, si se mai da intr-un clocot. Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Se poate si asa: E gustoasa si cu niste branza rasa direct in farfurie.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară