O alta modalitate de a pregati gogosarii murati.
Ingrediente
- 5 kg gogosari
- 1 l otet
- 3 l apa
- 1/2 kg zahar
- 1/2 kg miere de albine
- 4 1/2 linguri sare grunjoasa
- 5 radacini hrean
- piper boabe (daca este din acela cu bobite colorate e grozav, arata bine)
- 10-15 frunze foi dafin.
Mod de preparare
Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amestecul clocoteste.
Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan.
Printre gogosari se pun rondele de hrean.
Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cand este calduta.
Se capseaza borcanele foarte bine.
Raman feliile de gogosari tari pana prin martie anul urmator - in conditiile in care se mureaza prin octombrie anul curent.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară