O alta modalitate de a pregati gogosarii murati.
Ingrediente
- 5 kg gogosari
- 1 l otet
- 3 l apa
- 1/2 kg zahar
- 1/2 kg miere de albine
- 4 1/2 linguri sare grunjoasa
- 5 radacini hrean
- piper boabe (daca este din acela cu bobite colorate e grozav, arata bine)
- 10-15 frunze foi dafin.
Mod de preparare
Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amestecul clocoteste.
Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan.
Printre gogosari se pun rondele de hrean.
Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cand este calduta.
Se capseaza borcanele foarte bine.
Raman feliile de gogosari tari pana prin martie anul urmator - in conditiile in care se mureaza prin octombrie anul curent.
Pofta buna!
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.