O alta modalitate de a pregati gogosarii murati.
Ingrediente
- 5 kg gogosari
- 1 l otet
- 3 l apa
- 1/2 kg zahar
- 1/2 kg miere de albine
- 4 1/2 linguri sare grunjoasa
- 5 radacini hrean
- piper boabe (daca este din acela cu bobite colorate e grozav, arata bine)
- 10-15 frunze foi dafin.
Mod de preparare
Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amestecul clocoteste.
Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan.
Printre gogosari se pun rondele de hrean.
Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cand este calduta.
Se capseaza borcanele foarte bine.
Raman feliile de gogosari tari pana prin martie anul urmator - in conditiile in care se mureaza prin octombrie anul curent.
Pofta buna!
Aperitiv de gogosari

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?