O alta modalitate de a pregati gogosarii murati.
Ingrediente
- 5 kg gogosari
- 1 l otet
- 3 l apa
- 1/2 kg zahar
- 1/2 kg miere de albine
- 4 1/2 linguri sare grunjoasa
- 5 radacini hrean
- piper boabe (daca este din acela cu bobite colorate e grozav, arata bine)
- 10-15 frunze foi dafin.
Mod de preparare
Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amestecul clocoteste.
Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan.
Printre gogosari se pun rondele de hrean.
Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cand este calduta.
Se capseaza borcanele foarte bine.
Raman feliile de gogosari tari pana prin martie anul urmator - in conditiile in care se mureaza prin octombrie anul curent.
Pofta buna!
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei