O alta modalitate de a pregati gogosarii murati.

O alta modalitate de a pregati gogosarii murati.

Ingrediente

  • 5 kg gogosari
  • 1 l otet
  • 3 l apa
  • 1/2 kg zahar
  • 1/2 kg miere de albine
  • 4 1/2 linguri sare grunjoasa
  • 5 radacini hrean
  • piper boabe (daca este din acela cu bobite colorate e grozav, arata bine)
  • 10-15 frunze foi dafin.


Mod de preparare


Otetul, apa, zaharul, sarea, mierea si condimentele se pun la fiert pina amestecul clocoteste.
Se spala gogosarii, se taie in patru, se curata de seminte foarte bine si se asaza in borcan.
Printre gogosari se pun rondele de hrean.



Compozitia care s-a fiert se toarna peste gogosari cand este calduta.

Se capseaza borcanele foarte bine.

Raman feliile de gogosari tari pana prin martie anul urmator - in conditiile in care se mureaza prin octombrie anul curent.


Pofta buna!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri