IN ACEST ARTICOL:
O rulada gustoasa si usor de preparat.
Ingrediente:

- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 7 linguri faina
- 1 lingurita bicarbonat
- crema finetti

Mod de preparare

Se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina.
Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca. Se separa ouale; se bat albusurile cu putina sare pana se ridica si se adauga usor rand pe rand galbenusurile (folosim mixerul).

Separat se ameasteca faina cu bicarbonatul si cu o lingura de lemn amestecam faina cu albusurile batute (atentie sa nu se faca cocoloase) si se pune in tava care a fost unsa si tapetata (folositi margarina/unt).

Se rumeneste usor opriti focul si lasati tava sa se raceasca, cu o spatula desprindeti de tava si adaugati crema finetti, rulati si o lasati la rece putin.

Pofta mare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri