- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 7 linguri faina
- 1 lingurita bicarbonat
- crema finetti
Mod de preparare
Se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu faina.
Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca. Se separa ouale; se bat albusurile cu putina sare pana se ridica si se adauga usor rand pe rand galbenusurile (folosim mixerul).
Separat se ameasteca faina cu bicarbonatul si cu o lingura de lemn amestecam faina cu albusurile batute (atentie sa nu se faca cocoloase) si se pune in tava care a fost unsa si tapetata (folositi margarina/unt).
Se rumeneste usor opriti focul si lasati tava sa se raceasca, cu o spatula desprindeti de tava si adaugati crema finetti, rulati si o lasati la rece putin.
Pofta mare!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară