Ingrediente
- 500 g piept de pui taiat bucatele
- 500 g ciuperci
- 250 ml bulion
- o cutie de smantana
- 1 lingura de faina
- sare
- piper
- boia dulce
- boia iute
- 3 catei de usturoi tocat
- cartofi
Mod de preparare
Se caleste usturoiul tocat, se adauga bucatelele de pui, se calesc, se adauga ciupercile, sare, piper, boia dulce si boia iute (in loc de boia iute eu pun un pic de iutica: este un sos din ardei iute, rosii si usturoi).
Se adauga bulionul si se amesteca din cand in cand. La sfarsit se adauga un sos din smantana si faina, se amesteca bine si se mai tine pe foc inca 10 minute.
Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară