Ingrediente
- 500 g piept de pui taiat bucatele
- 500 g ciuperci
- 250 ml bulion
- o cutie de smantana
- 1 lingura de faina
- sare
- piper
- boia dulce
- boia iute
- 3 catei de usturoi tocat
- cartofi
Mod de preparare
Se caleste usturoiul tocat, se adauga bucatelele de pui, se calesc, se adauga ciupercile, sare, piper, boia dulce si boia iute (in loc de boia iute eu pun un pic de iutica: este un sos din ardei iute, rosii si usturoi).
Se adauga bulionul si se amesteca din cand in cand. La sfarsit se adauga un sos din smantana si faina, se amesteca bine si se mai tine pe foc inca 10 minute.
Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse