Ingrediente
- 500 g piept de pui taiat bucatele
- 500 g ciuperci
- 250 ml bulion
- o cutie de smantana
- 1 lingura de faina
- sare
- piper
- boia dulce
- boia iute
- 3 catei de usturoi tocat
- cartofi
Mod de preparare
Se caleste usturoiul tocat, se adauga bucatelele de pui, se calesc, se adauga ciupercile, sare, piper, boia dulce si boia iute (in loc de boia iute eu pun un pic de iutica: este un sos din ardei iute, rosii si usturoi).
Se adauga bulionul si se amesteca din cand in cand. La sfarsit se adauga un sos din smantana si faina, se amesteca bine si se mai tine pe foc inca 10 minute.
Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
O reteta propusa de: Ardeleanu Lavinia-Alina
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi