Ingrediente
- 3 mere
- 125 g zahar pudra
- 125 g faina
- 2 oua
- 100 ml smantana
- 60 g unt
- 3 linguri de pesmet sau 2 de gris
- 12 g drojdie (sau praf de copt)
Mod de preparare
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale, zaharul, smantana, untul topit (in cuptorul cu microunde). Se adauga faina cernuta si amestecata bine cu praful de copt.
Aceasta coca se intinde bine intr-o tava dreptunghiulara care a fost unsa in prealabil cu unt.
Merele se curata, se taie in patru si se scoate casuta cu samburi. Se taie in lame fine si se apasa aceste lame in coca, una langa alta.
Se pudreaza cu putina scortisoara si se introduce in cuptorul incins.
Se tine la cuptor, la foc potrivit pana devine aurie (depinde de cuptor).
Se serveste rece.
Pofta buna!
O reteta propusa de Danuta
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?