Ingrediente
- 3 mere
- 125 g zahar pudra
- 125 g faina
- 2 oua
- 100 ml smantana
- 60 g unt
- 3 linguri de pesmet sau 2 de gris
- 12 g drojdie (sau praf de copt)
Mod de preparare
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale, zaharul, smantana, untul topit (in cuptorul cu microunde). Se adauga faina cernuta si amestecata bine cu praful de copt.
Aceasta coca se intinde bine intr-o tava dreptunghiulara care a fost unsa in prealabil cu unt.
Merele se curata, se taie in patru si se scoate casuta cu samburi. Se taie in lame fine si se apasa aceste lame in coca, una langa alta.
Se pudreaza cu putina scortisoara si se introduce in cuptorul incins.
Se tine la cuptor, la foc potrivit pana devine aurie (depinde de cuptor).
Se serveste rece.
Pofta buna!
O reteta propusa de Danuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară