Ingrediente
- 3 mere
- 125 g zahar pudra
- 125 g faina
- 2 oua
- 100 ml smantana
- 60 g unt
- 3 linguri de pesmet sau 2 de gris
- 12 g drojdie (sau praf de copt)
Mod de preparare
Se amesteca foarte bine cu mixerul ouale, zaharul, smantana, untul topit (in cuptorul cu microunde). Se adauga faina cernuta si amestecata bine cu praful de copt.
Aceasta coca se intinde bine intr-o tava dreptunghiulara care a fost unsa in prealabil cu unt.
Merele se curata, se taie in patru si se scoate casuta cu samburi. Se taie in lame fine si se apasa aceste lame in coca, una langa alta.
Se pudreaza cu putina scortisoara si se introduce in cuptorul incins.
Se tine la cuptor, la foc potrivit pana devine aurie (depinde de cuptor).
Se serveste rece.
Pofta buna!
O reteta propusa de Danuta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?