Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
- un pachet dublu biscuiti petit beure
- 3 budinci diferite
- un litru jumatate de lapte
- 6 oua
- o esenta rom
- 3 linguri cacao
- o cana apa
- 6 linguri zahar
Mod de preparare
Se pune intr-o cutie de plastic mai inalta 3 randuri de biscuiti, se pune pe aragaz apa, cacaua, zaharul si esenta de rom si se fierbe, se toarna fierbinte peste biscuiti. Cat se raceste putin se face prima budinca si doua galbenuse se incorporeaza in ele. Se toarna peste biscuiti, apoi alta si alta.
Albusurile se bat spuma cu o cana de zahar si apoi se bate in continuare la baimarine si se pune deasupra budincilor, apoi se rade o ciocolata mica cu rom.
Galbenusurile se pun in budinca pentru a nu se amesteca budincile intre ele.
O sa va placa sigur.
Pofta buna!
O reteta propusa de Carmen Mihaela
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?