Pentru pregatirea acestor mere avem nevoie de ingredientele urmatoare:
- 8 mere
- 40 g unt
- piept de pui
- aproximativ un pahar de lapte
Mod de preparare
Merele se spala bine si se scobesc in asa fel incat sa nu fie afectata coaja.
Se indeparteaza tot miezul pana ramane doar un strat de coaja.
Miezul de mar si pieptul de pui se taie marunt si se amesteca bine cu putin lapte astfel incat sa devina omogen.
Cu aceasta compozitie se umplu cojile de mere. Merele se pun apoi intr-o cratita in care a fost topit in prealabil untul.
Se lasa ca cuptor aproximativ 20-25 de minute si se poate servi.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?