Pentru pregatirea acestor mere avem nevoie de ingredientele urmatoare:
- 8 mere
- 40 g unt
- piept de pui
- aproximativ un pahar de lapte
Mod de preparare
Merele se spala bine si se scobesc in asa fel incat sa nu fie afectata coaja.
Se indeparteaza tot miezul pana ramane doar un strat de coaja.
Miezul de mar si pieptul de pui se taie marunt si se amesteca bine cu putin lapte astfel incat sa devina omogen.
Cu aceasta compozitie se umplu cojile de mere. Merele se pun apoi intr-o cratita in care a fost topit in prealabil untul.
Se lasa ca cuptor aproximativ 20-25 de minute si se poate servi.
Pofta buna!
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară