Mere umplute

Pentru pregatirea acestor mere avem nevoie de ingredientele urmatoare:
- 8 mere
- 40 g unt
- piept de pui
- aproximativ un pahar de lapte
Mod de preparare
Merele se spala bine si se scobesc in asa fel incat sa nu fie afectata coaja.
Se indeparteaza tot miezul pana ramane doar un strat de coaja.
Miezul de mar si pieptul de pui se taie marunt si se amesteca bine cu putin lapte astfel incat sa devina omogen.
Cu aceasta compozitie se umplu cojile de mere. Merele se pun apoi intr-o cratita in care a fost topit in prealabil untul.
Se lasa ca cuptor aproximativ 20-25 de minute si se poate servi.
Pofta buna!
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse