Mere umplute

Pentru pregatirea acestor mere avem nevoie de ingredientele urmatoare:
- 8 mere
- 40 g unt
- piept de pui
- aproximativ un pahar de lapte
Mod de preparare
Merele se spala bine si se scobesc in asa fel incat sa nu fie afectata coaja.
Se indeparteaza tot miezul pana ramane doar un strat de coaja.
Miezul de mar si pieptul de pui se taie marunt si se amesteca bine cu putin lapte astfel incat sa devina omogen.
Cu aceasta compozitie se umplu cojile de mere. Merele se pun apoi intr-o cratita in care a fost topit in prealabil untul.
Se lasa ca cuptor aproximativ 20-25 de minute si se poate servi.
Pofta buna!
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare