Ingrediente
- 2 ciorchini de struguri
- 3 mere
- 3 prune
- o para
- 10 stafide
- frisca
- miez de nuca
- o lingura de zeama de lamaie
- coniac
- o lingura de miere
Mod de preparare
Strugurii se spala bine si se pun intr-un vas. Merele, para si prunele se curata de coaja, se indeparteaza samburii si se taie in mici bucati.
Se pun toate fructele in vas, se adauga miezul de nuca taiat marunt, mierea si se stropeste cu putin coniac.
Salata se serveste rece si se poate orna cu frisca.
Pofta buna!
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?