Ingrediente
- 2 ciorchini de struguri
- 3 mere
- 3 prune
- o para
- 10 stafide
- frisca
- miez de nuca
- o lingura de zeama de lamaie
- coniac
- o lingura de miere
Mod de preparare
Strugurii se spala bine si se pun intr-un vas. Merele, para si prunele se curata de coaja, se indeparteaza samburii si se taie in mici bucati.
Se pun toate fructele in vas, se adauga miezul de nuca taiat marunt, mierea si se stropeste cu putin coniac.
Salata se serveste rece si se poate orna cu frisca.
Pofta buna!
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?