Ingrediente
- 600 ml lapte
- 8 linguri de zahar
- 200 g struguri fara seminte
- 100 g stafide
- 3 oua
- paine - aproximativ 250-300 g
- margarina
Mod de preparare
Laptele se pune la fiert si in timp ce fierbe se adauga si zaharul.
Ouale se bat foarte bine separat si peste ele se toarna laptele ( nu-l puneti foarte fierbinte) si se amesteca la cald fara oprire.
Painea se face bucatele si se pune peste struguri si stafide intr-un vas incasabil ( o forma de prajituri). Se amesteca si se pune o lingura de margarina si compozitia obtinuta din lapte si oua.
Se baga la cuptor si se coace timp de aproximativ o ora.
Se serveste rece.
Pofta buna!
O reteta propusa de Ancuta
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară