Ingrediente
- 600 ml lapte
- 8 linguri de zahar
- 200 g struguri fara seminte
- 100 g stafide
- 3 oua
- paine - aproximativ 250-300 g
- margarina
Mod de preparare
Laptele se pune la fiert si in timp ce fierbe se adauga si zaharul.
Ouale se bat foarte bine separat si peste ele se toarna laptele ( nu-l puneti foarte fierbinte) si se amesteca la cald fara oprire.
Painea se face bucatele si se pune peste struguri si stafide intr-un vas incasabil ( o forma de prajituri). Se amesteca si se pune o lingura de margarina si compozitia obtinuta din lapte si oua.
Se baga la cuptor si se coace timp de aproximativ o ora.
Se serveste rece.
Pofta buna!
O reteta propusa de Ancuta
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?