Un tort excelent si foarte usor de preparat:
Ingrediente:
- 300 g frisca lichida
- 30 g gelatina ( 3 pliculete)
- 5 oua
- 1 cana lapte
- 12 linguri de zahar
- 1 compot (ananas sau alte fructe).
Laptele si gelatina se inmoaie pe foc, se adauga galbenusurile frecate spuma cu 7 linguri de zahar si se lasa pe foc pana se ingroasa ca o ciulama. Se adauga albusurile batute spuma impreuna cu restul de zahar si se lasa la rece. Dupa ce se raceste, se adauga frisca batuta si fructele din compot. Se pune o punga intr-o forma de cozonac si se toarna compozitia imediat. Cand se raceste si se intareste, se scoate din tava si se orneaza cu fructe si frisca.
O reteta de de tort diplomat propusa de Luminita
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?