Un tort excelent si foarte usor de preparat:
Ingrediente:
- 300 g frisca lichida
- 30 g gelatina ( 3 pliculete)
- 5 oua
- 1 cana lapte
- 12 linguri de zahar
- 1 compot (ananas sau alte fructe).
Laptele si gelatina se inmoaie pe foc, se adauga galbenusurile frecate spuma cu 7 linguri de zahar si se lasa pe foc pana se ingroasa ca o ciulama. Se adauga albusurile batute spuma impreuna cu restul de zahar si se lasa la rece. Dupa ce se raceste, se adauga frisca batuta si fructele din compot. Se pune o punga intr-o forma de cozonac si se toarna compozitia imediat. Cand se raceste si se intareste, se scoate din tava si se orneaza cu fructe si frisca.
O reteta de de tort diplomat propusa de Luminita
Șase pași către dieta unui adult sănătos

O gustare dulce pentru Dragobete

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?