Ingrediente
375 g faina
90 ml lapte
90 g malai
iaurt
3 galbenusuri
1 ½ lingura cimbru uscat
3 catei usturoi
3 linguri menta proaspata
1 ½ lingura busuioc
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Intr-un vas se pun galbenusurile batute, laptele, faina, malaiul si se amesteca bine. Se acopera vasul si se lasa aproximativ 20 de minute.
Se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul (dupa gust), cimbrul, menta, busuiocul si se amesteca.
Se incinge intr-o tigaie putin ulei si se pun 3 linguri din compozitie pentru a se da forma de clatita. Dupa ce se prajeste bine pe ambele parti clatita se scoate pe o farfurie.
Cu ajutorul unei spumiere se pot lua mult mai usor.
Sunt foarte gustoase daca sunt servite cu iaurt.
Kali orexi !
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!