Ingrediente
375 g faina
90 ml lapte
90 g malai
iaurt
3 galbenusuri
1 ½ lingura cimbru uscat
3 catei usturoi
3 linguri menta proaspata
1 ½ lingura busuioc
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Intr-un vas se pun galbenusurile batute, laptele, faina, malaiul si se amesteca bine. Se acopera vasul si se lasa aproximativ 20 de minute.
Se adauga usturoiul zdrobit, sarea, piperul (dupa gust), cimbrul, menta, busuiocul si se amesteca.
Se incinge intr-o tigaie putin ulei si se pun 3 linguri din compozitie pentru a se da forma de clatita. Dupa ce se prajeste bine pe ambele parti clatita se scoate pe o farfurie.
Cu ajutorul unei spumiere se pot lua mult mai usor.
Sunt foarte gustoase daca sunt servite cu iaurt.
Kali orexi !
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?