Iata cateva retete fastuoase si incredibil de delicioase, menite sa satisfaca gusturile celor mai pretentioase papile gustative: porumbel impanat in sos de masline verzi, pulpa de mistret impanata si sos de ciuperci si vin, tocana de caprioara cu mere, iepure la cuptor cu sos de bere.
4.Cand carnea este aproape patrunsa , adaugam ciupercile spalate si taiate felii, lasam sa dea un clocot, apoi adaugam si vinul.
5.Cand carnea este gata, o scoatem din cratita si o pastram la cald.In sucul de la carne punem faina, amestecam si lasam sa fiarba,amestecand mereu.
6.Legumele le calim in unt , le saram si piperam.
7.Carnea se taie in felii mai groase, se aseaza pe un platou si se acopera cu sosul de ciuperci si vin.Alaturi asezam legumele sotate.Putem servi si crochete de cartofi si , bineinteles , un vin rosu , dupa placul fiecaruia.

Tocana de caprioara cu mere


Timp de preparare: 30 - min; Dificultate: redusa

Ingrediente:

600g. carne macra de caprioara,
unt pentru fript carnea,
sare,
piper proaspat macinat;

Pentru sos:
unt,
1 ceapa mijlocie,
1/2 lingurita de cuisoare macinate,
1/2 lingurita de scortisoara macinata,
2dl. cidru sau vin de mere,
3dl.supa de carne(poate fi si din cubulet),
50g.unt +2 linguri faina amestecate bine,
sare,
piper,
2 mere,
50g.margarina;

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Mod de preparare:

Carnea se taie in fasii subtiri si se frige intr-o tigaie de Teflon, in unt, timp de 2 minute. Se scoate pe o farfurie, se sareaza, pipereaza si se condimenteaza cu praf de cuisoare si scortisoara. Se lasa la cald.
In tigaia in care am fript carnea se pune untul si se caleste ceapa taiata marunt. Se adauga vinul si supa si se fierb cca.5 minute. Se strecoara continutul si se repune in tigaie. Untul amestecat cu faina se adauga in tigaie, se amesteca bine si se fierbe 10 minute.

Se ia de pe foc, se adauga margarina taiata in bucati, se amesteca cu mixerul si se repune pe foc si se fierbe pana se ingroasa.Se sareaza si pipereaza, se adauga carnea si merele taiate felii(nu se curata de coaja) si se fierb impreuna 3-4 minute; se ia de pe foc si se serveste imediat cu garnitura de orez si un vin alb sec.

Iepure la cuptor cu sos de bere

Timp de preparare: 80 - min

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Profesoară înjunghiată de un elev în timpul orei, la Colegiul „Ion Creangă” din București

Dificultate: medie

Ingrediente (pentru 4 portii):

* 1,5kg. carne de iepure,


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri