Perioada postului poate instaura monotonia in bucatarie. De aceea iti propunem 10 retete delicioase de post!

Supa crema de ciuperci

Ingrediente:
- 500 gr ciuperci proaspete
- 2 cartofi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 5 linguri de ulei
- Jumatate de paine
- 4 linguri de margarina
- O legatura de patrunjel
- Apa
- Crutoane
- Verdeata
- Sare
- Piper

Mod de preparare

Se curata, se spala si apoi se fierb ciupercile in apa cu sare. Se lasa un sfert de ora, se scurg pe sita, se lasa sa se raceasca si apoi se toaca marunt. Se curata ceapa, se taie subtire si se inabusa impreuna cu ciupercile si doua linguri de ulei. In paralel, se curata cartofii si morcovii, se spala si se taie in cubulete mici. Cartofii si morcovii se inabusa in doua linguri de ulei si putina apa. Dupa ce sunt toate legumele gata, se scurg si se dau prin masina de tocat. Apoi le amestecam cu zeama ramasa de la ciuperci si uleiul ramas. Se adauga sare si piper. Se fierbe supa timp de 10 minute. Se serveste cu crutoane si verdeata tocata

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Supa de cartofi


Ingrediente
- 500 g cartofi
- 4 morcovi
- o ceapa
- un pastarnac
- doua rosii
- o lingura de ulei
- patrunjel
- 3l apa

Mod de preparare

Ceapa si zarzavatul se curata, spala si taie marunt si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Dupa ce au fiert se adauga cartofii curatati, spalati si taiati cubulete, precum si o lingura de ulei. Cand se fierb cartofii se adauga rosiile curatate de pielite si taiate in felii.

Se mai lasa putin la fiert si inainte de a fi servit se adauga si putin patrunjel taiat marunt.

Sarmale de post

Ingrediente

- O varza murata mare
- 400 ml ulei
- 400 g orez
- 150 g bulion
- 250 g ceapa
- 1 kg rosii
- 150 g stafide
- sare
- piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa intr-o tigaie cu ulei. Cand ceapa devine aurie, se adauga orezul, sarea, piperul, bulionul si stafidele. Se foloseste aceasta compozitie pentru umplerea sarmalelor.
Sarmalele se aseaza intr-o cratita alternand cu rosii taiate rondele. Peste acestea se pune apa, uleiul ramas si putin bulion.

10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Se dau la cuptor aproximativ doua ore.

Cartofi cu ceapa la cuptor

Ingrediente:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri