Îți propunem 3 rețete rapide cu spanac: sunt delicioase și convin tuturor gusturilor. Așadar, dacă adori spanacul gătit, găsești în acest articol soluții pentru a-l consuma, iar dacă nu îți place preparat termic, sigur îl vei adora proaspăt, într-o rețeta de salată care îți va încânta papilele gustative.

Spaghetti rapide cu usturoi și spanac

Este o rețeta foarte rapidă, foarte gustoasă, mai ales pentru iubitorii de usturoi.

Ingrediente:

  • O mâna de spanac;
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • 250 g spaghetti (o jumătate de pachet de 500g);
  • 5 căței de usturoi;
  • 1 lingură de ulei;
  • Sare și piper după gust.

Mod de preparare: se fierb separat pastele. Între timp tocăm mărunt usturoiul și îl călim în lingura de ulei, cu sare și piper. Aveți grijă să nu rumeniți usturoiul, căci devine amar. Se taie frunzele de spanac și se pun peste usturoi, în tigaie, amestecând 1-2 minute, cât să se înmoaie spanacul.

După ce pastele au fiert, le scurgem de apă și le punem în tigaie, peste usturoi și spanac. Lăsăm la foc mic, amestecăm un minut și presăram parmezanul. Pastele sunt gata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Poftă mare!

Sursa foto: De la from my point of view/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri