Spaghetti rapide cu usturoi și spanac
Este o rețeta foarte rapidă, foarte gustoasă, mai ales pentru iubitorii de usturoi.
Ingrediente:
- O mâna de spanac;
- 2-3 linguri parmezan ras
- 250 g spaghetti (o jumătate de pachet de 500g);
- 5 căței de usturoi;
- 1 lingură de ulei;
- Sare și piper după gust.
Mod de preparare: se fierb separat pastele. Între timp tocăm mărunt usturoiul și îl călim în lingura de ulei, cu sare și piper. Aveți grijă să nu rumeniți usturoiul, căci devine amar. Se taie frunzele de spanac și se pun peste usturoi, în tigaie, amestecând 1-2 minute, cât să se înmoaie spanacul.
După ce pastele au fiert, le scurgem de apă și le punem în tigaie, peste usturoi și spanac. Lăsăm la foc mic, amestecăm un minut și presăram parmezanul. Pastele sunt gata.
Poftă mare!
Sursa foto: De la from my point of view/ shutterstock.com
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară