Spaghetti rapide cu usturoi și spanac
Este o rețeta foarte rapidă, foarte gustoasă, mai ales pentru iubitorii de usturoi.
Ingrediente:
- O mâna de spanac;
- 2-3 linguri parmezan ras
- 250 g spaghetti (o jumătate de pachet de 500g);
- 5 căței de usturoi;
- 1 lingură de ulei;
- Sare și piper după gust.
Mod de preparare: se fierb separat pastele. Între timp tocăm mărunt usturoiul și îl călim în lingura de ulei, cu sare și piper. Aveți grijă să nu rumeniți usturoiul, căci devine amar. Se taie frunzele de spanac și se pun peste usturoi, în tigaie, amestecând 1-2 minute, cât să se înmoaie spanacul.
După ce pastele au fiert, le scurgem de apă și le punem în tigaie, peste usturoi și spanac. Lăsăm la foc mic, amestecăm un minut și presăram parmezanul. Pastele sunt gata.
Poftă mare!
Sursa foto: De la from my point of view/ shutterstock.com
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei