Spaghetti rapide cu usturoi și spanac
Este o rețeta foarte rapidă, foarte gustoasă, mai ales pentru iubitorii de usturoi.
Ingrediente:
- O mâna de spanac;
- 2-3 linguri parmezan ras
- 250 g spaghetti (o jumătate de pachet de 500g);
- 5 căței de usturoi;
- 1 lingură de ulei;
- Sare și piper după gust.
Mod de preparare: se fierb separat pastele. Între timp tocăm mărunt usturoiul și îl călim în lingura de ulei, cu sare și piper. Aveți grijă să nu rumeniți usturoiul, căci devine amar. Se taie frunzele de spanac și se pun peste usturoi, în tigaie, amestecând 1-2 minute, cât să se înmoaie spanacul.
După ce pastele au fiert, le scurgem de apă și le punem în tigaie, peste usturoi și spanac. Lăsăm la foc mic, amestecăm un minut și presăram parmezanul. Pastele sunt gata.
Poftă mare!
Sursa foto: De la from my point of view/ shutterstock.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?