Această rețeta de ciocolată vegană și fără gluten poate fi preparată acasă de către fiecare, necesită un timp de doar câteva minute pentru preparare, iar ingredientele sunt sănătoase și pot fi variate după gustul fiecăruia.
Rețeta de ciocolată vegană de casă: cele 3 ingrediente de bază
Cele 3 ingrediente de bază sunt:
De ce să alegi produse ORGANICE de îngrijire pentru bebeluși și copii

- Partea grasă: 100g unt de cacao (preferabil) sau ulei de cocos/unt de caju sau alt unt vegan;
- Îndulcitor: 60g zahăr de cocos, dar puteți folosi și miere sau orice alt îndulcitor doriți;
- 40g Pudra de cacao, opțional puteți adăuga și pudră de roșcove;
- Opțional - Topping: caju, alune, fulgi de sare, semințe, fructe, fulgi de cocos, migdale etc.
Vă recomandăm și:
- Unt De Cacao Dezodorizat Vegan Ecologic/Bio 100g disponibil pe Vegis.ro
- UNT DE CACAO PRESAT LA RECE RAW 300G disponibil pe Obio.ro
- Cacao Pudra Ecologica/Bio 75g disponibila pe Vegis.ro
- ZAHAR DIN NECTAR DE COCOS BIO 250G disponibil pe Obio.ro
- Mix Fructe Uscate si Nuci disponibil pe Vegis.ro
Mod de preparare:
Pan Food lanseaza napolitanele spirala cu gust de copilarie

- Se topește untul de cacao la foc mic, apoi se adaugă restul ingredientelor de bază și se amestecă până se omogenizează;
- Se toarnă pe hârtie de copt sau în ce forme doriți amestecul obținut;
- Se adaugă toppingurile;
- Se lasă apoi la frigider pentru câteva ore.
Ciocolată este gata! Poftă mare!
Foto articol: De la gresei/ shutterstock.com
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?