Îți propunem 3 rețete rapide cu spanac: sunt delicioase și convin tuturor gusturilor. Așadar, dacă adori spanacul gătit, găsești în acest articol soluții pentru a-l consuma, iar dacă nu îți place preparat termic, sigur îl vei adora proaspăt, într-o rețeta de salată care îți va încânta papilele gustative.

3 rețete cu spanac pe care merită să le gătești

Spanacul este bogat în antioxidanți, în fier și în fibre, devenind prieten de nădejde pentru sănătatea noastră. Îl putem consuma atât crud, cât și gătit, chiar și pe termen lung, fiind recomandat atât în dieta adulților, cât și a celor mici.

Salată de spanac cu brânză și roșii cherry

Această salată este suficient de sățioasă încât poate înlocui o masă, cum ar fi cea de prânz sau cina. În plus, este săracă în calorii, fiind așadar prietenă cu silueta noastră.

Ingrediente:

  • 100 gr crutoane
  • 200 gr roșii Cherry
  • 150 gr baby spanac
  • 250 gr brânză de capră/vacă/oaie sau brânză feta;
  • 1 linguriță ulei de măsline/cocos;
  • după gust semințe de cânepă/alte semințe/nuci;
  • după gust oțet balsamic sau zeamă de lămâie
  • după gust sare

Ingredientele se toacă după cum doriți, se amestecă bine și salata este gata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid O Românie unită pentru educația copiilor noștri Editura Librex lansează ,,Primul minut“, cel mai valoros ghid pentru o comunicare clară și concisă la locul de muncă

Ruladă din omletă cu spanac și legume, fără gluten

Această ruladă este foarte ușor de gătit, arată minunat și poate fi consumată oricând, atât la micul dejun, cât și la birou sau la cină.

Ingrediente:

  • 2 ouă
  • O mâna de spanac proaspăt
  • ½ morcov ras
  • O linguriță de sfeclă roșie rasă;
  • 2 fire ceapă verde tocate mărunt;
  • Un praf de sare, după gust;

Opțional:

  • Câteva bucățele de carne la grătar (piept de pui)
  • Cuburi de brânză sau tofu ras;

Mod de preparare: Aveți nevoie de o tigaie întinsă și antiaderentă, cum este cea de clătite. Spargeți ouăle și le bateți bine cu sare după gust, până devin spumoase, apoi le puneți în tigaie. Amestecați celelalte ingrediente într-un bol. Așezați amestecul din legume (peste oul din tigaie, ca într-un start de pizza, apoi rulați „clătita" obținută din omletă. Rulada este gata și poate fi servită cu dressingul preferat (smântână, maioneză, sos cu avocado etc.). Citește continuarea în pagina 2 >>

Editura CUANTIC a lansat cartea Rețete pentru Postul și Sărbătoarea Paștelui Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice GUINOT se alătură marilor branduri de frumusețe în El Studio Titulescu

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri