125 g zahar
1 cana de cafea lichida (preparata din apa si cafea macinata, separata insa de zat)
3 linguri de cacao
esenta rom
coaja rasa de portocala
fulgi de nuca de cocos
Se macina o parte din biscuiti, iar o parte se sfarama cu mana in bucati nici mari, nici mici. Intre timp, intr-un vas special se fierbe zeama de cafea cu zaharul si cafeaua. Dupa ce s-a fiert, se lasa la racit si se amesteca ulterior cu biscuitii. Se amesteca bine tot si cu ajutorul podului palmei se formeaza gogonele rotunde, care se dau prin cacao cu zahar si apoi se presara cu nuca de cocos. Combinatia alb-negru, cacao-nuca de cocos arata incredibil.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară