125 g zahar
1 cana de cafea lichida (preparata din apa si cafea macinata, separata insa de zat)
3 linguri de cacao
esenta rom
coaja rasa de portocala
fulgi de nuca de cocos
Se macina o parte din biscuiti, iar o parte se sfarama cu mana in bucati nici mari, nici mici. Intre timp, intr-un vas special se fierbe zeama de cafea cu zaharul si cafeaua. Dupa ce s-a fiert, se lasa la racit si se amesteca ulterior cu biscuitii. Se amesteca bine tot si cu ajutorul podului palmei se formeaza gogonele rotunde, care se dau prin cacao cu zahar si apoi se presara cu nuca de cocos. Combinatia alb-negru, cacao-nuca de cocos arata incredibil.
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei