125 g zahar
1 cana de cafea lichida (preparata din apa si cafea macinata, separata insa de zat)
3 linguri de cacao
esenta rom
coaja rasa de portocala
fulgi de nuca de cocos
Se macina o parte din biscuiti, iar o parte se sfarama cu mana in bucati nici mari, nici mici. Intre timp, intr-un vas special se fierbe zeama de cafea cu zaharul si cafeaua. Dupa ce s-a fiert, se lasa la racit si se amesteca ulterior cu biscuitii. Se amesteca bine tot si cu ajutorul podului palmei se formeaza gogonele rotunde, care se dau prin cacao cu zahar si apoi se presara cu nuca de cocos. Combinatia alb-negru, cacao-nuca de cocos arata incredibil.
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.