125 g zahar
1 cana de cafea lichida (preparata din apa si cafea macinata, separata insa de zat)
3 linguri de cacao
esenta rom
coaja rasa de portocala
fulgi de nuca de cocos
Se macina o parte din biscuiti, iar o parte se sfarama cu mana in bucati nici mari, nici mici. Intre timp, intr-un vas special se fierbe zeama de cafea cu zaharul si cafeaua. Dupa ce s-a fiert, se lasa la racit si se amesteca ulterior cu biscuitii. Se amesteca bine tot si cu ajutorul podului palmei se formeaza gogonele rotunde, care se dau prin cacao cu zahar si apoi se presara cu nuca de cocos. Combinatia alb-negru, cacao-nuca de cocos arata incredibil.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie