MANCARE TARANEASCA DE GOGONELE MURATE SI PORC
INGREDIENTE NECESARE PENTRU MANCARE TARANEASCA:
- 1 kg gogonele
- 1 kg carne de poc taiata in cubulete
- 1 morcov mare taiat in rondele
- 1 ceapa mare taiata pestisori
- 1 cana cu rosii in bulion
- 1 /2 lingurita pasta de ardei iute
- cimbru
- sare si piper
- patrunjel uscat
MOD DE PREPARARE MANCARE TARANEASCA:
Cu o seara inainte de ne apuca de gatit aceasta mancarica vom taia gogonelele murate in felii si le vom lasa in apa rece pana a doua zi. Le scurgem bine de apa sarata. Acum, vom pune feliile de gogonele la fiert intr-o oala cu apa. Le fierbem pentru 30-40 de minute. In acest timp vom cali carnea in ulei. O presaram cu sare si piper. Punem capacul si micsoram focul. O lasam sa se inabuse pentru 10 minute. Adaugam ceapa si morcovul. Amestecam bine. Asezam muraturile si turnam 300 ml apa fiarta. Acoperim si lasam pana cand feliile de gogonea se patrund, aproape, usor cu furculita. Ele vor fi al dente, nu se vor inmuia de tot. Punem rosiile, pasta de ardei si cimbru. Acoperim pentru inca 10 minute, pe foc mic. Asezonam si presaram patrunjel. Este foarte gustoasa. Putin acrisoara, dulceaga de la morcov si densa de la porc.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?