14 August 2015 publicat în Retete culinare 62 share-uri

Este un weekend frumos de vara si, dintr-odata, ai chef sa petreci timp in bucatarie. Avem cateva idei care nu te vor tine mult in jurul aragazului, dar rezultatul va fi de-li-cios.

TAGLIATELLE CU DOVLECEL, ROSII SI MASLINE

INGREDIENTE NECESARE PENTRU TAGLIATELLE CU DOVLECEL:

  • Paste cu ardei ( sau simple) 250 gr
  • un catel de usturoi razuit calit impreuna cu
  • 2 fileuri de ansoa
  • 3 linguri ulei de masline, apoi adaugam
  • 2 rosii mari decojite taiate cuburi ,
  • busuioc
  • masline
  • 50 ml vin alb, asezonam cu sare si piper.

MOD DE PREPARARE TAGLIATELLE CU DOVLECEL:

Punem pastele la fiert . Dovleceii taiati felii ( eu am avut 2 dovlecei cat palma de lungi ) i-am calit cu o lingura de ulei masline pana au devenit aurii apoi i-am scos pe o farfurie. Cand pastele sunt fierte le punem peste sos, adaugam dovleceii, amestecam si punem in farfurii , la final adaugam parmezan.

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri