TAGLIATELLE CU DOVLECEL, ROSII SI MASLINE
INGREDIENTE NECESARE PENTRU TAGLIATELLE CU DOVLECEL:
- Paste cu ardei ( sau simple) 250 gr
- un catel de usturoi razuit calit impreuna cu
- 2 fileuri de ansoa
- 3 linguri ulei de masline, apoi adaugam
- 2 rosii mari decojite taiate cuburi ,
- busuioc
- masline
- 50 ml vin alb, asezonam cu sare si piper.
MOD DE PREPARARE TAGLIATELLE CU DOVLECEL:
Punem pastele la fiert . Dovleceii taiati felii ( eu am avut 2 dovlecei cat palma de lungi ) i-am calit cu o lingura de ulei masline pana au devenit aurii apoi i-am scos pe o farfurie. Cand pastele sunt fierte le punem peste sos, adaugam dovleceii, amestecam si punem in farfurii , la final adaugam parmezan.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse