AYRAN, O BAUTURA MENTOLATA
INGREDIENTE NECESARE PENTRU AYRAN: iaurt/kefir, apa, cuburi de gheata, sare, o mana de menta.
MOD DE PREPARARE AYRAN: Proportia de apa si iaurt trebuie sa fie egala. Se pun apa cu iaurtul si sarea in blender. Se amesteca si se adauga cuburile de gheata si menta strivita usor. In cazul in care se bea imediat, menta se poate adauga direct in blender.
Aceasta bautura poate fi completarea perfecta la pranz copios pentru ameliorarea digestiei sau folosita drept gustare racoroasa intr-o dupa amiaza torida.
La ayran se pot adauga ca variatie castraveti, usturoi sau marar, in functie de preferintele voastre.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amanicolae.ro
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară