31 Iulie 2015 publicat în Retete culinare 15 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Weekendul vine in cateva ore ceea ce inseamna ca e timpul sa te gandesti la lucrurile pe care le vei face si pe care le vei manca in urmatoarele doua zile. Fie ca ai avut o saptamana incarcata sau una lejera, relaxeaza-te cu cele mai usoare retete de gatit in weekend.

AYRAN, O BAUTURA MENTOLATA

INGREDIENTE NECESARE PENTRU AYRAN: iaurt/kefir, apa, cuburi de gheata, sare, o mana de menta.

MOD DE PREPARARE AYRAN: Proportia de apa si iaurt trebuie sa fie egala. Se pun apa cu iaurtul si sarea in blender. Se amesteca si se adauga cuburile de gheata si menta strivita usor. In cazul in care se bea imediat, menta se poate adauga direct in blender.

Aceasta bautura poate fi completarea perfecta la pranz copios pentru ameliorarea digestiei sau folosita drept gustare racoroasa intr-o dupa amiaza torida.
La ayran se pot adauga ca variatie castraveti, usturoi sau marar, in functie de preferintele voastre.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amanicolae.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri