AYRAN, O BAUTURA MENTOLATA
INGREDIENTE NECESARE PENTRU AYRAN: iaurt/kefir, apa, cuburi de gheata, sare, o mana de menta.
MOD DE PREPARARE AYRAN: Proportia de apa si iaurt trebuie sa fie egala. Se pun apa cu iaurtul si sarea in blender. Se amesteca si se adauga cuburile de gheata si menta strivita usor. In cazul in care se bea imediat, menta se poate adauga direct in blender.
Aceasta bautura poate fi completarea perfecta la pranz copios pentru ameliorarea digestiei sau folosita drept gustare racoroasa intr-o dupa amiaza torida.
La ayran se pot adauga ca variatie castraveti, usturoi sau marar, in functie de preferintele voastre.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amanicolae.ro
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro