Cand nu stii ce sa mai gatesti, chiftelutele sunt mereu o varianta la indemana. Le puteti servi cu salate, cu sosuri, cu legume la gratar, cu cartofi in toate feluri. Sunt excelente in orice situatie.

Dificultate: medie

INGREDIENTE NECESARE PENTRU CHIFTELUTE DE CURCAN: 600 gr carne curcan macinata, 50 gr bacon felii taiat bucatele, 1 ou mare, 2 felii paine farmitata marunt fara coaja( + 1 lingura pesmet la nevoie), 1 mana de coriandru proaspat tocat ( sau patrunjel), 1 lingurita sos soia, 1/2 lingurita sos worchestshire, sare, piper, 1 catel mic de usturoi razuit

MOD DE PREPARARE CHIFTELUTE DE CURCAN: Punem carnea intr-un vas mai mare si adaugam toate ingredientele , mai putin pesmetul si amestecam bine. daca compozitia e prea moale punem si pesmetul. Cu mainile unse cu ulei modelam chiftelele si le punem intr-o tava unsa cu ulei. Le dam la cuptor si le scuturam usor cu tava de vreo 2-3 ori . Le coacem intre 20-25 minute, depinde de marimea lor la 200 grade.

O reteta propusa de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri