Cand nu stii ce sa mai gatesti, chiftelutele sunt mereu o varianta la indemana. Le puteti servi cu salate, cu sosuri, cu legume la gratar, cu cartofi in toate feluri. Sunt excelente in orice situatie.

Dificultate: medie

chiftele cu curcan

INGREDIENTE NECESARE PENTRU CHIFTELUTE DE CURCAN: 600 gr carne curcan macinata, 50 gr bacon felii taiat bucatele, 1 ou mare, 2 felii paine farmitata marunt fara coaja( + 1 lingura pesmet la nevoie), 1 mana de coriandru proaspat tocat ( sau patrunjel), 1 lingurita sos soia, 1/2 lingurita sos worchestshire, sare, piper, 1 catel mic de usturoi razuit

MOD DE PREPARARE CHIFTELUTE DE CURCAN: Punem carnea intr-un vas mai mare si adaugam toate ingredientele , mai putin pesmetul si amestecam bine. daca compozitia e prea moale punem si pesmetul. Cu mainile unse cu ulei modelam chiftelele si le punem intr-o tava unsa cu ulei. Le dam la cuptor si le scuturam usor cu tava de vreo 2-3 ori . Le coacem intre 20-25 minute, depinde de marimea lor la 200 grade.

O reteta propusa de blogul luckycake.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Chiftele de curcan.