Punem pe foc sucul si apa, dam in clocot si lasam sa se raceasca.
Asamblam prajitura :
Crema o impartim in doua parti egale. In tava in care am copt blaturile punem folie alimentara cat sa atarne si pe afara; asezam primul blat, alb, il insiropam, asezam un strat de mousse peste care punem blatul de cacao si procedam la fel: insiropam, asezam crema si apoi un strat de piscoturi trase usor prin sirop.
Decoram cu frisca si fulgi de ciocolata.
A doua zi scoatem prajitura si o portionam.
Este o prajitura inalta, cremoasa, insiropata si racoritoare! V-o recomand din tot sufletul!
O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro