Cum sa faci o prajitura de cofetarie
Punem pe foc sucul si apa, dam in clocot si lasam sa se raceasca.
Asamblam prajitura :
Crema o impartim in doua parti egale. In tava in care am copt blaturile punem folie alimentara cat sa atarne si pe afara; asezam primul blat, alb, il insiropam, asezam un strat de mousse peste care punem blatul de cacao si procedam la fel: insiropam, asezam crema si apoi un strat de piscoturi trase usor prin sirop.
Decoram cu frisca si fulgi de ciocolata.
A doua zi scoatem prajitura si o portionam.
Este o prajitura inalta, cremoasa, insiropata si racoritoare! V-o recomand din tot sufletul!
O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună
Prelungim termenul de înscriere ca voluntar pentru copiii abandonați. Ultima zi de înscriere: 10 octombrie
Un român câștigă Premiul Next Generation Design pentru bicicleta hibrid-electrică SYNTHESIS
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei