Cum sa faci o prajitura de cofetarie

Punem pe foc sucul si apa, dam in clocot si lasam sa se raceasca.
Asamblam prajitura :
Crema o impartim in doua parti egale. In tava in care am copt blaturile punem folie alimentara cat sa atarne si pe afara; asezam primul blat, alb, il insiropam, asezam un strat de mousse peste care punem blatul de cacao si procedam la fel: insiropam, asezam crema si apoi un strat de piscoturi trase usor prin sirop.
Decoram cu frisca si fulgi de ciocolata.
A doua zi scoatem prajitura si o portionam.
Este o prajitura inalta, cremoasa, insiropata si racoritoare! V-o recomand din tot sufletul!
O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse
România obține patru medalii la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2025!
2 copii români au obținut, în premieră, locul 1 la Olimpiada Mondială de Abac WAMAS!
Nicușor Dan a promulgat legea care permite Guvernului să dea ordonanțe în timpul vacanței parlamentare