O prajitura cu mousse de caise, frisca, piscoturi, sirop si doua tipuri de blat, o nebunie. Si arata exact ca la cofetarie. Este spornica si perfecta pentru musafiri.

Sirop:

Punem pe foc sucul si apa, dam in clocot si lasam sa se raceasca.

Asamblam prajitura :

Crema o impartim in doua parti egale. In tava in care am copt blaturile punem folie alimentara cat sa atarne si pe afara; asezam primul blat, alb, il insiropam, asezam un strat de mousse peste care punem blatul de cacao si procedam la fel: insiropam, asezam crema si apoi un strat de piscoturi trase usor prin sirop.
Decoram cu frisca si fulgi de ciocolata.

A doua zi scoatem prajitura si o portionam.

Este o prajitura inalta, cremoasa, insiropata si racoritoare! V-o recomand din tot sufletul!

O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cum sa faci o prajitura de cofetarie.