6 Iulie 2015 publicat în Retete culinare 11 share-uri

O prajitura cu mousse de caise, frisca, piscoturi, sirop si doua tipuri de blat, o nebunie. Si arata exact ca la cofetarie. Este spornica si perfecta pentru musafiri.
Sirop:

Punem pe foc sucul si apa, dam in clocot si lasam sa se raceasca.

Asamblam prajitura :

Crema o impartim in doua parti egale. In tava in care am copt blaturile punem folie alimentara cat sa atarne si pe afara; asezam primul blat, alb, il insiropam, asezam un strat de mousse peste care punem blatul de cacao si procedam la fel: insiropam, asezam crema si apoi un strat de piscoturi trase usor prin sirop.
Decoram cu frisca si fulgi de ciocolata.

A doua zi scoatem prajitura si o portionam.

Este o prajitura inalta, cremoasa, insiropata si racoritoare! V-o recomand din tot sufletul!


O reteta recomandata de blogul calatorii-culinare-adina.blogspot.ro/

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri