Timp de preparare: 48 - ore
Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru lavashak:
- Ingrediente:
- 250 gr prune
- 250 gr zmeura (am folosit congelata)
- putin zahar daca va place mai dulce
Mod de preparare lavashak:
Se curata prunele si se decongeleaza zmeura. Se mixeaza cu blenderul vertical,pana se obtine o pasta.Se pot cali putin si apoi mixa,cum va e mai usor. Se pune intr-o craticioara si se da la foc mic. Se tine pe foc pana se obtine o pasta si lichidul s-a evaporat. Daca vi se pare prea acra se mai poate adauga zahar. Se ia craticioara de pe foc si se toarna continutul intr-o tava. Am folosit una de silicon,dar se poate pune pe o folie.
Se intinde ca sa fie cat mai subtire si se lasa la soare. S-a uscat intr-o zi,dar depinde cat de groasa e foaia si cat de puternic e soarele. Se taie in bucatele si se serveste.
Se poate usca si la cuptor, cateva ore la foc mic cu usa intredeschisa.
O reteta propusa de: adina ciocalau (mitinita)
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?