ghid pentru o viaţă împlinită

Ce gatim in weekend?

Propunerile pentru weekendul acesta sunt indreptate spre legumele din gradina. Avem asa: vinete umplute cu rosii cherry si carnaciori picante, o supa gazpacho si o incredibila tarta cu capsuni si rubarba.

VINETE UMPLUTE AROMATE

Timp de preparare: 50 minte

Dificultate: redusa

vinete umplute

INGREDIENTE NECESARE PENTRU VINETE UMPLUTE:

  • 2 vinete mijlocii
  • 100 gr carnaciori picanti
  • 150 gr cascaval
  • 200 gr rosii cherry
  • un varf de lingurita curry sau garam masala
  • sare, piper

MOD DE PREPARARE VINETE UMPLUTE:

Vinetele le spalam si le taiem in 2. Scobim miezul cu ajutorul unei linguri. Vanata o ungem cu o pensula cu ulei de masline si o saram si piperam. O punem pe hartie cerata pe o tava si o dam la cuptor 10-15 minute pana se inmoaie. Intre timp tocam miezul de la vinete. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei masline, condimentele si apoi miezul de vinete tocate. Cand s-au rumenit usor adaugam si carnaciorii taiati cubulete si rosiile in sferturi. Mai lasam 2 minute apoi le dam la o parte. Scoatem vinetele de la cuptor, taiem si cascavalul bucati , il adaugam la umplutura si apoi cu o lingura punem in fiecare jumatate de vanata. Dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos. Servim cu sos usturoi si menta.

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend?.