VINETE UMPLUTE AROMATE
Timp de preparare: 50 minte
Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU VINETE UMPLUTE:
- 2 vinete mijlocii
- 100 gr carnaciori picanti
- 150 gr cascaval
- 200 gr rosii cherry
- un varf de lingurita curry sau garam masala
- sare, piper
MOD DE PREPARARE VINETE UMPLUTE:
Vinetele le spalam si le taiem in 2. Scobim miezul cu ajutorul unei linguri. Vanata o ungem cu o pensula cu ulei de masline si o saram si piperam. O punem pe hartie cerata pe o tava si o dam la cuptor 10-15 minute pana se inmoaie. Intre timp tocam miezul de la vinete. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei masline, condimentele si apoi miezul de vinete tocate. Cand s-au rumenit usor adaugam si carnaciorii taiati cubulete si rosiile in sferturi. Mai lasam 2 minute apoi le dam la o parte. Scoatem vinetele de la cuptor, taiem si cascavalul bucati , il adaugam la umplutura si apoi cu o lingura punem in fiecare jumatate de vanata. Dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos. Servim cu sos usturoi si menta.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?