19 Iunie 2015 publicat în Retete culinare 16 share-uri

Propunerile pentru weekendul acesta sunt indreptate spre legumele din gradina. Avem asa: vinete umplute cu rosii cherry si carnaciori picante, o supa gazpacho si o incredibila tarta cu capsuni si rubarba.

VINETE UMPLUTE AROMATE

Timp de preparare: 50 minte

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU VINETE UMPLUTE:

  • 2 vinete mijlocii
  • 100 gr carnaciori picanti
  • 150 gr cascaval
  • 200 gr rosii cherry
  • un varf de lingurita curry sau garam masala
  • sare, piper

MOD DE PREPARARE VINETE UMPLUTE:

Vinetele le spalam si le taiem in 2. Scobim miezul cu ajutorul unei linguri. Vanata o ungem cu o pensula cu ulei de masline si o saram si piperam. O punem pe hartie cerata pe o tava si o dam la cuptor 10-15 minute pana se inmoaie. Intre timp tocam miezul de la vinete. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei masline, condimentele si apoi miezul de vinete tocate. Cand s-au rumenit usor adaugam si carnaciorii taiati cubulete si rosiile in sferturi. Mai lasam 2 minute apoi le dam la o parte. Scoatem vinetele de la cuptor, taiem si cascavalul bucati , il adaugam la umplutura si apoi cu o lingura punem in fiecare jumatate de vanata. Dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos. Servim cu sos usturoi si menta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri