VINETE UMPLUTE AROMATE
Timp de preparare: 50 minte
Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU VINETE UMPLUTE:
- 2 vinete mijlocii
- 100 gr carnaciori picanti
- 150 gr cascaval
- 200 gr rosii cherry
- un varf de lingurita curry sau garam masala
- sare, piper
MOD DE PREPARARE VINETE UMPLUTE:
Vinetele le spalam si le taiem in 2. Scobim miezul cu ajutorul unei linguri. Vanata o ungem cu o pensula cu ulei de masline si o saram si piperam. O punem pe hartie cerata pe o tava si o dam la cuptor 10-15 minute pana se inmoaie. Intre timp tocam miezul de la vinete. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei masline, condimentele si apoi miezul de vinete tocate. Cand s-au rumenit usor adaugam si carnaciorii taiati cubulete si rosiile in sferturi. Mai lasam 2 minute apoi le dam la o parte. Scoatem vinetele de la cuptor, taiem si cascavalul bucati , il adaugam la umplutura si apoi cu o lingura punem in fiecare jumatate de vanata. Dam din nou la cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste frumos. Servim cu sos usturoi si menta.
O reteta recomandata de blogul luckycake.ro/
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie
Arhetipurile în mentalul colectiv românesc. Alegerile și fricile românilor