Propunerile pentru weekendul acesta sunt indreptate spre legumele din gradina. Avem asa: vinete umplute cu rosii cherry si carnaciori picante, o supa gazpacho si o incredibila tarta cu capsuni si rubarba.

GAZPACHO - SUPA RECE DE ROSII

Timp de prepaparare: 40 minute

Dificultate: redusa

gazpacho

INGREDIENTE NECESARE PENTRU GAZPACHO:

  • 4 cani suc de rosii
  • 3 rosii mari, decojite, curatate de seminte si taiate bucatele
  • 1 castravete mare curatat de seminte si taiat in bucatele
  • 1 ardei gras verde taiat bucati
  • o jumatate de ceapa toccata
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • cateva fire de patrunjel
  • sare si piper pentru gust

MOD DE PREPARARE GAZPACHO:

Am pus toate ingredientele intr-un tocator electric si le-am mixat de cateva ori pana am obtinut o compozitie fina, dar care sa pastreze totusi bucati din ingredientele folosite. lasati-l la rece cel putin doua ore sau adaugati cateva cuburi de gheata.

Va las cu o portie de gazpacho, are putie calorii si este plin de vitamine si minerale.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ae/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Ce gatim in weekend?.