19 Iunie 2015 publicat în Retete culinare 16 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Propunerile pentru weekendul acesta sunt indreptate spre legumele din gradina. Avem asa: vinete umplute cu rosii cherry si carnaciori picante, o supa gazpacho si o incredibila tarta cu capsuni si rubarba.

GAZPACHO - SUPA RECE DE ROSII

Timp de prepaparare: 40 minute

Dificultate: redusa

INGREDIENTE NECESARE PENTRU GAZPACHO:

  • 4 cani suc de rosii
  • 3 rosii mari, decojite, curatate de seminte si taiate bucatele
  • 1 castravete mare curatat de seminte si taiat in bucatele
  • 1 ardei gras verde taiat bucati
  • o jumatate de ceapa toccata
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • cateva fire de patrunjel
  • sare si piper pentru gust

MOD DE PREPARARE GAZPACHO:

Am pus toate ingredientele intr-un tocator electric si le-am mixat de cateva ori pana am obtinut o compozitie fina, dar care sa pastreze totusi bucati din ingredientele folosite. lasati-l la rece cel putin doua ore sau adaugati cateva cuburi de gheata.

Va las cu o portie de gazpacho, are putie calorii si este plin de vitamine si minerale.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ae/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri