GAZPACHO - SUPA RECE DE ROSII
Timp de prepaparare: 40 minute
Dificultate: redusa
INGREDIENTE NECESARE PENTRU GAZPACHO:
- 4 cani suc de rosii
- 3 rosii mari, decojite, curatate de seminte si taiate bucatele
- 1 castravete mare curatat de seminte si taiat in bucatele
- 1 ardei gras verde taiat bucati
- o jumatate de ceapa toccata
- 2 linguri otet
- 2 linguri ulei de masline
- 2 catei de usturoi zdrobiti
- cateva fire de patrunjel
- sare si piper pentru gust
MOD DE PREPARARE GAZPACHO:
Am pus toate ingredientele intr-un tocator electric si le-am mixat de cateva ori pana am obtinut o compozitie fina, dar care sa pastreze totusi bucati din ingredientele folosite. lasati-l la rece cel putin doua ore sau adaugati cateva cuburi de gheata.
Va las cu o portie de gazpacho, are putie calorii si este plin de vitamine si minerale.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ae/
Unde poți bea apă de la robinet în România? Harta cu locuri care oferă apă potabilă gratuit
Dincolo de nopțile nedormite – Inegalitatea tăcută cu care se confruntă comunitatea LGBT+
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă