Probabil cunosti cat de neplacut este sa cureti usturoi pentru mujdei si apoi tot mirosul acela il simti pe mainie tale 2-3 zile, chiar daca te-ai spalat cu toate sapunurile si toti detergentii pe care i-ai avut la indemna. Orice ai face, n-ai ce face, mirosul ramane acolo, il simti si ai impresia ca il simt si cei din jurul tau. Exista totusi o solutie care te va scapa de aceasta problema
Nu ai nevoie de ingrediente speciale.Tot ce iti trebuie este un cutit din otel inoxidabil si niste apa rece. Chow ne va explica cum se face:
5 Antibiotice NATURALE din bucătăria ta

Desi pare un mit, procedeul aceast cu otelul inoxidabil chiar functioneaza. Iata cum se face: dupa ce ai curatat si taiat usturoiul pentru mancare, pune mainile sub jetul de apa rece si freaca-le de orice obiect facut din otet inoxidabil (chiuveta, un cutit, o lingura sau o oala) pentru 20-30 de secunde. Poate nu o sa indeparteze mirosul 100%, dar cu singura nu va mai fi atat de puternic.
Rețetă de primăvară: sufleu de urzici la cuptor

Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?