Vara, caldura, tot ce iti doresti este un bol cu pepene rece. Dar pana il cureti, aproape ca iti trece orice pofta. De acum nu vei mai avea aceasta problema. Iti prezentam un truc va revolutiona modul de taiere al pepenilor. Simplu si destul de rapid.
Iti trebuie forta, un cutit mare, un bol si un fund de lemn. Si un pepene verde, evident. Iar procesul este supersimplu: primul lucru pe care il faci este sa tai pepenele in doua. Apoi taie coaja cat mai subtire, ca sa salvezi cat mai mult miez rosu. Iti va ramane un musuroi de pepene, pe care il vei taia felii. Pune un bol peste el, transfera feliile de pepene in bol si vei avea un bol plin cu felii de pepene rosu. Pe care poti sa-l devorezi pe loc sau sa-l pui la frigider pentru 20-30 de minute.
Idee: nu am incercat, dar am auzit de la altii, pepene cu un praf de sare si putina zeama de lamaie. Hm, gust dulce-sarat-acrisor, ar putea fi ceva!
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă