Iata cum poti sa tai un pepene fara sa faci ravagii in toata bucataria si sa salvezi tot ce e mai bun din el.

Vara, caldura, tot ce iti doresti este un bol cu pepene rece. Dar pana il cureti, aproape ca iti trece orice pofta. De acum nu vei mai avea aceasta problema. Iti prezentam un truc va revolutiona modul de taiere al pepenilor. Simplu si destul de rapid.

Iti trebuie forta, un cutit mare, un bol si un fund de lemn. Si un pepene verde, evident. Iar procesul este supersimplu: primul lucru pe care il faci este sa tai pepenele in doua. Apoi taie coaja cat mai subtire, ca sa salvezi cat mai mult miez rosu. Iti va ramane un musuroi de pepene, pe care il vei taia felii. Pune un bol peste el, transfera feliile de pepene in bol si vei avea un bol plin cu felii de pepene rosu. Pe care poti sa-l devorezi pe loc sau sa-l pui la frigider pentru 20-30 de minute.

Idee: nu am incercat, dar am auzit de la altii, pepene cu un praf de sare si putina zeama de lamaie. Hm, gust dulce-sarat-acrisor, ar putea fi ceva!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Cele mai încurajatoare citate despre succes

Citeste aici CUM SA ALEGI UN PEPENE BUN


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri