SIROP DIN FLORI DE MACI
Sursa foto Shutterstock sirop din flori de maci
INGREDIENTE NECESARE SIROP DIN FLORI DE MACI:
- 3-4 maini de petale de maci (fara partea neagra, este considerata toxica)
- 3 linguri de zahar sau miere
- sucul de la 1 lamaie
- 3 cani de apa
- 1 bucata de ghimbir
MOD DE PREPARARE SIROP DIN FLORI DE MACI: Alegele petalele de maci si spala-le bine. Indeparteaza tuplinile si partea neagra, aceasta poate fi toxica organismului uman. Pune petalele de maci intr-un castron, stropeste-le cu zeama de lamaie, adauga ghimbirul ras si framanta cu mainele, ca pe un aluat. Muta "aluatul"intr-o cratia, adauga apa si zaharul si da la fiert pentru 5-10. Strecoara lichidul rezultat si lasa sa se raceasca. Pune lichidul intr-o sticla si da la rece. Se consuma cu apa minerala si gheata. Pentru cocktailuri, merge combinat cu vodka si gheata. De asemenea, este excelent la prajituri.
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară