Singurul defect al inghetatei este ca contine mult zahar, multe grasimi si orice altceva de care ar trebui sa ne tinem departe. Dar este atat de buna, incredibil de delicioasa, racoritoare in zilele toride. Cea mai buna optiune de desert. De aceea, am vrea sa va introducem vedeta verii: inghetata din doua ingrediente!

Inghetata din doua ingrediente, de obicei din fructe, nu contine zahar sau alti aditivi. Din punct de vedere tehnic este cea mai usoara forma de inghetata pe care o cunoasteam pana acum. Am pregatit 4 retete de inghetata facuta din doar doua ingrediente care iti vor garanta o vara excelenta.

INGHETATA CU CACAO SI BANANE

INGREDIENTE NECESARE PENTRU INGHETATA CU CACAO SI BANANE:

  • 2 banane coapte, decojite
  • 1 lingura de cacao

MOD DE PREPARARE INGHETATA CU CACAO SI BANANE: Taie bananele feliute subtiri, pune-le pe o farfurie, acopera cu o folie din plastic si baga-le la congelator, pana sunt complet congelate. Mixeaza-le la blender pana se omogenizeaza. Adauga cacao si amesteca-le sa se incorporeze. Poti adauga extra cacao sau orice alte mirodeni mai preferi. Decoreaza cu menta si serveste pe loc. In loc de cacao, poti pune 2 linguri de nutella.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Sursa foto Shutterstock inghetata de banane si cacao

INGHETATA DE BANANE SI AFINE

INGREDIENTE NECESARE PENTRU INGHETATA DE BANANE SI AFINE:

  • 2 banane congelate
  • 1/4 pahar de lapte de soia

Optional: afine, mure

MOD DE PREPARARE INGHETATA CU BANANE SI AFINE: Decojeste bananele, taie-le felii si da-le la congelator, de seara pana dimineata. Mixeaza feliile de banane la blender, adauga laptele de soia. Amesteca pana obtii o textura cremoasa. Daca alegi afinele sau murele, mixeaza-le separat si amesteca-le cu bananele. Serveste pe loc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri