Singurul defect al inghetatei este ca contine mult zahar, multe grasimi si orice altceva de care ar trebui sa ne tinem departe. Dar este atat de buna, incredibil de delicioasa, racoritoare in zilele toride. Cea mai buna optiune de desert. De aceea, am vrea sa va introducem vedeta verii: inghetata din doua ingrediente!

INGHETATA DE CAPSUNI SI IAURT

INGREDIENTE NECESARE PENTRU INGHETATA DE CAPSUNI SI IAURT

  • 800 gr capsuni congelate
  • 1 cutie de iaurt, fara grasimi

Optional: 2 linguri de miere, zeama de lamaie

MOD DE PREPARARE INGHETATA CU CAPSUNI SI IAURT: Dupa ce ai curatat si spalat bine capsunile, da-le la congelator de seara pana dimineata. Pune-le, apoi, in bolul de la blender, adauga iaurtul si mierea, daca doresti sa fie mai dulce, si amesteca bine pana obtii un amestec cremos. Serveste inghetata imediat sau pune la congelator si serveste cand ai pofta.

Sursa foto Shutterstock inghetata de capsuni si iaurt


INGHETATA DE VANILIE SI LAPTE DE COCOS

INGREDIENTE NECESARE PENTRU INGHETATA DE VANILIE SI LAPTE DE COCOS:

  • 2 cutii lapte de cocos (aprox 800ml)
  • 1 pastaie de vanilie

MOD DE PREPARARE INGHETATA DE VANILIE SI LAPTE DE COCOS: Inainte de a le desface, agita bine conservele de lapte de cocos. Intr-o farfurie adanca, intinde foaie de copt si toarna laptele de cocos. Apoi da la congelator pentru cateva ore, pana se congeleaza complet. O data congelat, indepartezi foaia de copt si incepi sa rupi laptele in bucati. Pune bucatile in bolul de la blender si amesteca bine. Adauga vanilie si incorporeaza. Serveste imediat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Sursa foto Shutterstock inghetata de vanilie

Am mentionat ca este cea mai buna inghetata de pe planeta?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri