Jeleul a fost facut dintr-o traista de petale puse la fiert, la foc mic, in 600 ml de apa, cu 300 gr zahar brut si zeama de la o portocala. Pentru accentuarea culorii am adaugat o felie de sfecla rosie. Dupa 15-20 de minute am stins flacara si am lasat la racit, iar in timpul aceasta am pregatit gelatina dupa instructiunile de pe pliculet.
La cantitatea mea, am folosit un pliculet si jumatate. Apoi am incorporat gelatina in lichidul strecurat de petale si am turnat in borcane. A durat ore bune pana cand zalatina mea s-a inchegat cat de cat, desi atunci cand am pus-o la frigider era inca destul de lichida. Dar dupa o noapte la rece a devenit perfecta.
Si ce parfum minunat!
Aceasta reteta este recomandata de blogul ierburiuitate.wordpress.com/
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară