SIROP DE TRANDAFIR
INGREDIENTE NECESARE PENTRU SIROP DE TRANDAFIR
- 1 cana petale de trandafiri uscate
- 3 cani apa
- 4 cani zahar
- 1 lingura petale de hibiscus optional (pentru un rosu mai inchis)
MOD DE PREPARARE SIROP DE TRANDAFIR:
Spalati foarte bine petalele de trandafiri si indepartati toate partile verzi.
Puneti cele trei cani de apa la fiert. Puneti petalele de trandafiri intr-un borcan incapator. Cand apa a inceput sa clocoteasca turnati-o peste trandafiri. Inchideti borcanul si lasati lichidul sa ajunga la temperatura camerei, apoi pineti borcanul in frigider pana a doua zi.
Strecurati lichidul si stoarceti bine petalele. Intr-o cratita puneti cele 4 cani de zahar, petalele de hibiscus (bine spalate) si infuzia de trandafiri. Lasati la fiert, a foc mic, pana cand zaharul se topeste, iar lichidul capata consistenta unui sirop. Strecurati din nou ca sa eliminati petalele de hibiscus. Se lasa la racit si se transfera in sticle. Daca doriti sa il pastrati in camara trebuie sa capsati bine sticlele si sa le sterilizati.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul saffronanddates.blogspot.ro/
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT
Doar un sfert dintre români redirecţionează 3,5% din impozitul pe venit către un ONG, deși este gratuit!
APAN România organizează cea mai importantă conferință dedicată persoanelor cu scleroză multiplă, pe 30-31 mai la Hotel Caro