Un aperitiv impresionant deschide orice masa festiva de Paste. Pe langa ouale rosii, nelipsite de la orice masa de Paste, ridichi, salata verde si ceapa, va propunem 5 aperitivite deosebite. Surprinde-ti si incanta-ti invitatii cu aperitive facute cu dragoste.

Chec aperitiv cu somon si marar

Ingrediente necesare pentru chec aperitiv cu somon si marar:

  • 4 oua
  • 2 linguri tarate ovaz
  • 1 lingura tarate grau
  • 275g branza de vaci granulata (Pilos 0.5%)
  • 1 lingura gluten
  • 1 lingurita praf de copt

Ingredientele alese pentru umplutura: (somon afumat, ficatei, fasole verde, ciuperci...)

Toate se amesteca intr-un castron, apoi se adauga ingredientele pentru umplutura somon, carne si/sau legume, condimente, verdeata. Compozitia se pune in tava din silicon pentru chec si la cuptor cu ea, 170 grade (foc mediu spre mic), 50 minute.

Se scoate checul pe un gratar sa se raceasca. Se feliaza rece.

chec aperitiv cu somon si marar

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro/

Sursa main articol Shutterstoc aperitive de Paste


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului 5 aperitive deosebite pentru masa de Paste.