Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru gulie la cuptor:
- gulie
- mix condimente
Mod de preparare gulie la cuptor:
Gulia am curatat-o de coaja si am feliat-o bastonase lungi, ca pe cartofii pentru prajit. Am presarat deasupra condimentele si am amestecat bine. Intr-o tava captusita cu hartie de copt am imprastiat in strat uniform bastonasele de gulie si am bagat tava la cuptor, pe raftul de sus, la foc mediu spre mare, pentru 30 minute.
Am servit alaturi de oua ochi si castravete proaspat. Daca serviti alaturi de tofu sau ciupercute, atunci aveti o masa de post satioasa.
O reteta recomandata de blogul cristina-cristinasworld.blogspot.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse