Oua umplute cu bacon si ceapa verde
Ingrediente necesare pentru oua umplute:
- 4 oua
- 4 felii de bacon
- 1 fir de ceapa verde
- 1 lingura de maioneza
- 1 lingurita mustar de Dijon
- putin miez de paine
Mod de preparare oua umplute:
Obiceiuri alimentare pentru un stil de viață echilibrat de Sărbători

Fierbeti ouale tari - puneti-le intr-un vas si acoperiti-le cu apa. Dati in clocot apa, luati-le de pe foc, acoperiti vasul si lasati-l un sfert de ora sa raceasca.
Apoi curatati ouale, taiati-le in jumatate si scoateti galbenusurile. Pastrati 2 galbenusuri.
Cele doua galbenusuri se amesteca cu baconul tocat marunt, ceapa verde, maioneza si mustarul. Cu acest amestec umpleti albusurile. Presarati peste putin miez de paine pe care il sfaramitati intre degete.
Dati la cuptor, la foc mare, pentru cateva minute, doar cat sa prinda culoare crusta de deasupra.
Sunt foarte gustoase si caldute, dar si reci, consumate a doua zi.
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Ce să faci în grădină la final de noiembrie?

Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili