12:04, 6 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare

Un aperitiv impresionant deschide orice masa festiva de Paste. Pe langa ouale rosii, nelipsite de la orice masa de Paste, ridichi, salata verde si ceapa, va propunem 5 aperitivite deosebite. Surprinde-ti si incanta-ti invitatii cu aperitive facute cu dragoste.

Oua umplute cu bacon si ceapa verde

Ingrediente necesare pentru oua umplute:

  • 4 oua
  • 4 felii de bacon
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura de maioneza
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • putin miez de paine

Mod de preparare oua umplute:

Citeste si:
10 rețete internaționale de salată îndrăgite de români
10 rețete internaționale de...

Fierbeti ouale tari - puneti-le intr-un vas si acoperiti-le cu apa. Dati in clocot apa, luati-le de pe foc, acoperiti vasul si lasati-l un sfert de ora sa raceasca.
Apoi curatati ouale, taiati-le in jumatate si scoateti galbenusurile. Pastrati 2 galbenusuri.
Cele doua galbenusuri se amesteca cu baconul tocat marunt, ceapa verde, maioneza si mustarul. Cu acest amestec umpleti albusurile. Presarati peste putin miez de paine pe care il sfaramitati intre degete.
Dati la cuptor, la foc mare, pentru cateva minute, doar cat sa prinda culoare crusta de deasupra.
Sunt foarte gustoase si caldute, dar si reci, consumate a doua zi.

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/

Citeste si:
Alimente de sezon pline de beneficii, culoare și antioxidanți
Alimente de sezon pline de...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri