Aceasta salata este aromata si foarte gustoasa. Nu contine oua sau lactate, se poate consuma si in timpul postului.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru salata de vinete cu hummus:

  • 1 vanata mai mare, sau 2 mai mici(prajite la gratar si curatate, decongelate , sau de la borcan)
  • 2 catei usturoi
  • 150 gr naut la conserva
  • 3 linguri pasta susan
  • sare
  • piper
  • o jumatate lamaie
  • un praf de chimion
  • coriandru proaspat/ patrunjel

Mod de preparare salata de vinete cu hummus:

Vinetele, nautul, pasta de susan, le punem in robotul de bucatarie sau in blender, usturoiul il razuim fin, si il punem peste, asezonam cu sare si piper si punem 2 linguri de zeama de lamaie. Mixam pana amestecul devine omogen. Gustam si potrivim gustul. Eu il prefer cu mai multa lamaie. La final adaugam coriandrul tocat marunt ( se poate folosi si patrunjel, dar gustul cel mai bun il are daca folosim coriandru).

Deasupra presaram boia dulce , ulei de masline si puti coriandru. Se serveste cu lipii incalzite 2 minute intr-o tigaie. Pofta buna sa aveti !

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri