Dificultate: redusa
Ingrediente necesare pentru salata de vinete cu hummus:
- 1 vanata mai mare, sau 2 mai mici(prajite la gratar si curatate, decongelate , sau de la borcan)
- 2 catei usturoi
- 150 gr naut la conserva
- 3 linguri pasta susan
- sare
- piper
- o jumatate lamaie
- un praf de chimion
- coriandru proaspat/ patrunjel
Mod de preparare salata de vinete cu hummus:
Vinetele, nautul, pasta de susan, le punem in robotul de bucatarie sau in blender, usturoiul il razuim fin, si il punem peste, asezonam cu sare si piper si punem 2 linguri de zeama de lamaie. Mixam pana amestecul devine omogen. Gustam si potrivim gustul. Eu il prefer cu mai multa lamaie. La final adaugam coriandrul tocat marunt ( se poate folosi si patrunjel, dar gustul cel mai bun il are daca folosim coriandru).
Deasupra presaram boia dulce , ulei de masline si puti coriandru. Se serveste cu lipii incalzite 2 minute intr-o tigaie. Pofta buna sa aveti !
Aceasta reteta a fost recomandata de blogul luckycake.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?