Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu legume si bulgur:
- 1 rasol de vitel
- 1 ceapa
- 3 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 1 pastarnac
- 1/2 telina
- 1 cana de mazare
- 1 cana de broccoli
- 1/2 cana conopida
- 1/2 cana fasole verde
- patrunjel verde
- 1/2 cana bulgur
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare ciorba de vitel cu legume si bulgur:
Puneti la fiert rasolul in apa rece cu sare si spumati cat este nevoie. Cand nu se mai ridica spuma, scoateti rasolul si lasati-l la racit. Adaugati in ciorba radacinoasele tocate si ceapa. Cand s-a racit rasolul, curatati carnea de pe oase, taiati-o sau sfasiati-o in bucatele mici si adaugati-le inapoi in ciorba.
Cand legumele sunt (aproape) fierte, adaugati restul de legume (broccoli, conopida, mazare, fasole verde) si bulgurul. Mai lasati pe foc pana s-au fiert si acestea si la final adaugati verdeata.
Optional o puteti acri cu bors, in zona noastra nu se prea foloseste si noi o preferam dulce.
Pregătirea de primăvară: 3 proceduri care reduc stratul adipos și...

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Lecitina: îmbunătățește memoria, imunitatea și sănătatea ficatului

Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie