Dificultate: medie
Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu legume si bulgur:
- 1 rasol de vitel
- 1 ceapa
- 3 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 1 pastarnac
- 1/2 telina
- 1 cana de mazare
- 1 cana de broccoli
- 1/2 cana conopida
- 1/2 cana fasole verde
- patrunjel verde
- 1/2 cana bulgur
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare ciorba de vitel cu legume si bulgur:
Puneti la fiert rasolul in apa rece cu sare si spumati cat este nevoie. Cand nu se mai ridica spuma, scoateti rasolul si lasati-l la racit. Adaugati in ciorba radacinoasele tocate si ceapa. Cand s-a racit rasolul, curatati carnea de pe oase, taiati-o sau sfasiati-o in bucatele mici si adaugati-le inapoi in ciorba.
Cand legumele sunt (aproape) fierte, adaugati restul de legume (broccoli, conopida, mazare, fasole verde) si bulgurul. Mai lasati pe foc pana s-au fiert si acestea si la final adaugati verdeata.
Optional o puteti acri cu bors, in zona noastra nu se prea foloseste si noi o preferam dulce.
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?