1 Aprilie 2015 publicat în Retete culinare 11 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Bulgurul este cunoscut pentru gustul sau din salate. Dar nu numai. Va prezentam aceasta reteta in care bulgurul este folosit in ciorba, o ciorba de vitel cu legume si bulgur.

Dificultate: medie

Ingrediente necesare pentru ciorba de vitel cu legume si bulgur:

  • 1 rasol de vitel
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1/2 telina
  • 1 cana de mazare
  • 1 cana de broccoli
  • 1/2 cana conopida
  • 1/2 cana fasole verde
  • patrunjel verde
  • 1/2 cana bulgur
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare ciorba de vitel cu legume si bulgur:

Puneti la fiert rasolul in apa rece cu sare si spumati cat este nevoie. Cand nu se mai ridica spuma, scoateti rasolul si lasati-l la racit. Adaugati in ciorba radacinoasele tocate si ceapa. Cand s-a racit rasolul, curatati carnea de pe oase, taiati-o sau sfasiati-o in bucatele mici si adaugati-le inapoi in ciorba.
Cand legumele sunt (aproape) fierte, adaugati restul de legume (broccoli, conopida, mazare, fasole verde) si bulgurul. Mai lasati pe foc pana s-au fiert si acestea si la final adaugati verdeata.
Optional o puteti acri cu bors, in zona noastra nu se prea foloseste si noi o preferam dulce.

Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri