O reteta raw vegana, plina de vitamine si energie. Adaugam faptul ca se prepara rapid si ca poate constiui un pranz excelent, acasa sau la birou.

Dificultate: redusa

Ingrediente necesare pentru tagliatelle din morcov si dovlecei cu sos de rosii:

  • 150g dovlecei
  • 150g morcovi
  • 90g rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 10g ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc (eu am folosit busuioc congelat)
  • sare dupa gust

Mod de preparare tagliatella din morcov si dovlecei cu sos de rosii:

Spalati dovleceii si morcovul bine. Taiati dovleceii in jumatate si cu ajutorul unei lingurite scoateti semintele. Curatati morcovul sau spalati-l bine cu o periuta si cu ajutorul unei mandoline de decojit legume taiati-le pe lung.

Preparati sosul din rosie, ulei de masline, busuioc si usturoi. Dati rosia prin razatoarea cu gauri mari, zdrobiti usturoiul apoi amestecati toate ingredientele. Sarati dupa gust. Adaugati sosul peste legumele taiate si amestecati putin.
Gata ati terminat. Sa stiti ca eu am fost sceptica la inceput, dar mi-a placut foarte mult. Nu sunt adepta unui regim alimentar in totalitate raw, dar din cand in cand merge. Puteti folosi aceste legume ca si garnitura sau ca salata.

Incercati tagliatelle din morcovi si dovlecei cu sos de rosii si va astept cu impresii sau cu alte retete pe care voi le-ati incercat.

tagliatelle din morcovi

Pofta buna!

O reteta propusa de blogul saffronanddates.blogspot.ae/


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Tagliatelle din morcov si dovlecei cu sos de rosii.