Pui cu spanac si paste
- spanac
- usturoi
- carne de pui
- ciuperci
- brocolli
- paste
Mod de preparare pui cu spanac si paste:
Mai intai am taiat spanacul fasii si l-am calit in ulei de masline cu mult, mult usturoi.
Apoi, intr-o alta tigaie am calit carnea de pui condimentata simplu cu putin piper si sare, iar mai la final am adaugat ciupercile si brocolli.
Intre timp am fiert pastele. Iar am folosit paste Petras, de data asta cele cu boia, usor iuti.
Intr-un vas mare am amestecat toate ingredientele si am servit fierbinte. O nebunie!
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
Ajungem MARI lansează Muzeul Viu al Empatiei
România se mișcă: primul milion de euro alocat pentru eliminarea barierelor în calea mobilității sociale
Sarcina în adolescență – riscuri și recomandări
Ce vrea Bolojan să schimbe la companiile de stat: măsurile propuse