Pui cu spanac si paste
- spanac
- usturoi
- carne de pui
- ciuperci
- brocolli
- paste
Mod de preparare pui cu spanac si paste:
Mai intai am taiat spanacul fasii si l-am calit in ulei de masline cu mult, mult usturoi.
Apoi, intr-o alta tigaie am calit carnea de pui condimentata simplu cu putin piper si sare, iar mai la final am adaugat ciupercile si brocolli.
Intre timp am fiert pastele. Iar am folosit paste Petras, de data asta cele cu boia, usor iuti.
Intr-un vas mare am amestecat toate ingredientele si am servit fierbinte. O nebunie!
Aceasta reteta a fost propusa de blogul amainbucatarie.blogspot.ro/
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?