13 Martie 2015 publicat în Retete culinare 13 share-uri

Dedicam acest weekend aperitivelor. Pentru cine nu prea are chef si timp sa stea in bucatarie, un aperitiv rapid este tot ce are nevoie. Asadar, nu va incarcati cu prea multe cumparaturi, pentru ca weekendul acesta este despre altceva: citit, uitat la filme, iesit in parc si mai putin gatit.

Bruschete cu smochine, rucola si gorgonzola

Dureaza 5 minute si sunt minunate. Si aromate. Si delicioase. Am zis ca sunt minunate? Mmmm...

Felii de paine rumenite nitel + gorgonzola sfaramata + frunze de rucola si sferturi de smochine, tavalite prin ulei de masline extravirgin si otet balsamic. Gata!

O reteta recomandata de blogul www.leblogpiquant.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri