13 Martie 2015 publicat în Retete culinare 13 share-uri

IN ACEST ARTICOL:
Dedicam acest weekend aperitivelor. Pentru cine nu prea are chef si timp sa stea in bucatarie, un aperitiv rapid este tot ce are nevoie. Asadar, nu va incarcati cu prea multe cumparaturi, pentru ca weekendul acesta este despre altceva: citit, uitat la filme, iesit in parc si mai putin gatit.

Rulada cu feta si spanac

Am facut asa: am calit in ulei 200 de grame champignon taiate marunt, cu tot cu codite, am presarat putin piper proaspat macinat si, la sfarsit, am adaugat si 2 legaturi de ceapa verde tocate si am amestecat de cateva ori. Le-am dat deoparte sa se racoreasca.

Intr-un bol, am marunţit 300 de grame de branza feta cu furculita, iar in alt bol, am batut 2 oua.
Am pus foaia de aluat de 400 grame pe masa infainata, am intins-o putin cu sucitorul, si am inceput aranjarea ingredientelor. Am uns foaia cu jumatate din cantitatea de ou batut, apoi am pus cam 50 de grame de baby spanac. Am lasat frunzele intregi. Peste spanac, am turnat amestecul de ciuperci si ceapa, iar la sfarsit, feta. Am rulat foaia si am taiat-o ochiometric, sa fie bucatile destul de grosuse, cred ca-s vreo 2 cm- mie sistemul metric imi pune probleme evidente.

Le-am uns pe fiecare cu oul ramas. Pe deasupra, puteti pune si putin mac, daca va place. Se dau la cuptorul incins la 200 de grade vreo 20 de minute.

O reteta recomandata de blogul mansardacubunatati.blogspot.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri